2777
2789

دوستم ۹خرداد عشقش کلن گم وگورمیشه و خطهاش خاموش تمام برنامه هاشو دلیت زده بود دوستم از۹خرداد اومد خونم پیشم واصرارکرد برم باپسرصحبت کنم رفتم‌پیش پسرگفت من زن گرفتم بگوفراموشم کن اواسط خردادماه بچه هابهش گفتن که عشقش بادوست صمیمیت صیغه خوندن

دوستم سکته قلبی کرد و۱۵روز بستری بود

وای نگم ازدلش وحال روزش داغون ونابودشده مثل ی میت شده

دیشب بهش خبراوردن عقدکردن دوستم ازسحر توبیمارستان هستش

ازسحر بالاسرشم الان اومدم خونه وفقط واسش اشک میریزم نمیتونم تحمل کنم دوست بچگیم تواین حاله

باحال گریون تایپ میکنم

الهی خیرنبینن کسایی که ی دختر رو به این حال میرسونن💔💔💔😭😭😭براش ی صلوات بفرستیدحالش خوب بشه توروخداا

دوستم جزمن وخداااااا کسیونداره

خدایااااا کمکششش

اگرمرخص شدچکارکنم حالش خوب بشه چکارکنم بشه اون دخترسابق

مطمئن باش  زندگی پسره خوب پیش نخواهد رفت...

الهی بمیرممم آخه چرا انقدر اذیت کرده خودشُ

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نابودشده دوستم واقعادوسش داشتتت

خیلی ناراحت شدم

انقدر دوستش داشته که سکته کرده

لعنت به نامردای روزگار

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

همش از این دوستای لعنتی اینجوری نگو یه دختری از فامیل منو میخواست منم حقیقتا دوسش داشتم باهام حرف زدیم کلی بیرون رفتیم بعد دوستش اومد گفت این بدردت نمیخوره و این حرفا کاری کرد که به جدایی ختم شد الا هم خودمم از چشمام افتاده کسی که پای حرفای دوستاش میشنه نمیشه تو زندگی بهش تکیه کرد

خیلی ناراحت شدم انقدر دوستش داشته که سکته کرده لعنت به نامردای روزگار

دوستم نابودشده 

دوستم کسیونداشت بهش دل بست امیدش بودش

به قول دوستم عشقش نورچشمش بود

نوردلش بود

چیشدددددد

دوستم نابودشده  دوستم کسیونداشت بهش دل بست امیدش بودش به قول دوستم عشقش نورچشمش بود نوردلش ب ...

خیلی مراقبش باش

پسره ی بی وجدان.....

دوستِ کثافتش.....

هر چی میخوریم از خودیاست

پسره میدونه وضعیت دوستت رو؟

خیلی مراقبش باش پسره ی بی وجدان..... دوستِ کثافتش..... هر چی میخوریم از خودیاست پسره میدونه وضعی ...

اره فهمیده بود

رفته به بقیه گفته انشاالله خوب بشه وقسمت این بوده