2777
2789

من یه بیماری گرفتم همش در موردش تو گوگل سرچ میکنم استرس و اضطرابم بدتر شده افسردگی گرفتم مثلا دکتر میرم تا یک دارو میده خونه میام زود تو گوگل سرچ میکنم مضراتش و میخونم حالم بده چیکار کنم تو گوگل نرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل سرچ نکن مغزت مریض میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خودتو کنترل کن.واقعا تو سوالاتون میمونم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نترس قوی باش همه عوارض تو قرصا قرار نیس روت اثر کنه

مثلا من کورتون خودم شدم  شبیه توپ  و افزایش قند خون داشتم... خواهرم چند وقت خورد دریغ از ذره ای افزایش وزن

ادما باهم فرق میکنن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
اکه در مورد ی بیماری یا علایممون تو گوگل سرچ کنیم به این نتیجه میرسیم که دو روز دیگه می میریم. برای ...

بخدا منم همش فکر میکنم کل بدنم داغونه مریضیمم بدتر میشه