2777
2789

من اقدام بارداری داشتم بعد ۶ روز قبل زمان پری کمردرد گرفتم و سینه درد ۴ روز پیش باید پری میشدم چون من پری هام منظم ولی نشدم تا امروز ک یکم زیر دلم درد می‌کنه با کمرم ینی میگیره و ول می‌کنه هر یکی دو ساعت چن تا لکه خیلی روشن میبینم بنظرتون میشه بارداری باشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش زیاده چرا بی بی زدی

اگ لک بینی داری اصلا نباید پیاده روی کنی تامیتونی استراحت کن تا زمان سونو 

اگ مثبت باشه احتمالا توسونو بگن جفتت پایینه و رابطه جنسی بشدت برات ممنوع کنن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
تکرر ادرارم دارم ببخشید ها ولی دلم نمی‌خوام از دستشویی بیام بیرون همش فک میکنم دستشویی شدید دارم ولی ...

انشاالله مبارکت باشه اینا همشون علایم باردارین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
امکانش زیاده چرا بی بی زدی اگ لک بینی داری اصلا نباید پیاده روی کنی تامیتونی استراحت کن تا زمان سون ...

اتفتقا من هم پیاده‌روی زاید دارم مخصوصا دیشب و امروز هم رابطه زیاد داشتم 

کی باید بیبی بزنم ک مشخص بشه ؟؟

وای نگو من سقط داشتم ی بار بسه دیگ 

توپس حتما باید استراحت زیاد کنی و اصلا نذاری عفونت بگیری

ازگردو خاک دوری کن رابطه جنسی ممنوعه توبارداری برات ازپله زیاد بالا پایین نرو باسینت و نوکش بازی نکن ازتوالت فرنگی استفاده کن و رابطه جنسی ممنوعه برات ادرارو مدفوعتو اصلا نگه ندار

رعایت کن و کارسنگین نکن 

توپس حتما باید استراحت زیاد کنی و اصلا نذاری عفونت بگیری ازگردو خاک دوری کن رابطه جنسی ممنوعه توبار ...

ارع اون سری هم اصلا استراحت نمی‌کردم تا سقط شد ۶ هفته بودم خیلی بد بود کورتاژ کردم

اتفتقا من هم پیاده‌روی زاید دارم مخصوصا دیشب و امروز هم رابطه زیاد داشتم  کی باید بیبی بزنم ک ...

وای دختر برات خطرناکه نکن اینارو لکه هات برای همینه که رعابت نمیکنی

هروقت بزنی مثبت میشه خدابرات حفظش کنه صبح زود وقت دقیقیه