2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام مهر برابر موجودیت که شش ماه تو حسابت هست وام می ده۔

و پول تو حساب رو هم میتونی برداری

من چند بار گرفتم۔

سفته یا چک بستگی به مبلغ وام داره

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

ما گرفتیم چک دادیم. 

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
نگرفتم نمیدونم بر چه اساسی معدل حساب کرد رو ۱۰۰ تومن ۵۰ وام میداد!!!!! ۵۰ هم نگه میذاشت  ...

مطمئنی اخه به من گفت مثلا ۵۰ تومن میدی نصفشو وام میده بعد از سه ماه ولی حرفی از گرو نگهداشتن پول نگفت شاید شما وام بدون صامن میخواستین 

وام مهر برابر موجودیت که شش ماه تو حسابت هست وام می ده۔ و پول تو حساب رو هم میتونی برداری من چند ب ...

ببین من انلاین میخوام درخواست بدم وام امتیازی رو ۲۰میلیونه حالا ضامنی ک انتخاب کردم چک نداره من زدم سفته بعد چون انلاینه سفته الکترونیکی باید بخرم دنگ و فنگ داره باید چیکار کنم؟

مطمئنی اخه به من گفت مثلا ۵۰ تومن میدی نصفشو وام میده بعد از سه ماه ولی حرفی از گرو نگهداشتن پول نگف ...

برای من هم پولی تو حساب نگه نداشتن.این نوعی که ایشون میگن وام دیگه ای هست.فرق داره

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.