2777
2789
عنوان

از صبح بچم هیچی نمیخوره لب ب هیچی نزده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 66 پست
صبحانه ناهر شام همینجوریه

میوه رو پوره کن بذار داخل فریزر بزار خنک شد بخوره برای درد لثه مفید .ژل دندون هم از داروخانه بگیر برای لثه اش

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادوم بزار آب جوش پوست بکنید ..بعد با نصف لیوان آب بریز مخلوط کن شیره بادوم بده بهش ...یه تکه ماهیچه و با پیاز خرد شده بزار داخل شیشه با بخار آب بپزه عصاره ش بده بهش ...با قطره چکان بده بهش

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
خاک تو سرم انقد داروخانه میرم تنبلیم میکنه واسه قرصای خودم 

دوراز جون

بشوهرت بگو برات بخره 

مولتی ویتامینی که توش کلسیم زینک ویتامین د داشته باشه و کپسول امگا۳ هم بخر هرروز بعد ناهار بخور 

اشتهات زیاد میشه و فراووون بخور عین اژدها باید بخوری درست مثل زمان بارداری دهنت وانیسته 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

سویق جو گندم بخر با پودر بادام و سنجد و بیسکوییت مادر و...با کمی آب یا شیر میکس و پوره کن بده بهش ...سیب و هویج زرده تخم‌مرغ بپز با کره پوره کن 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
بادوم بزار آب جوش پوست بکنید ..بعد با نصف لیوان آب بریز مخلوط کن شیره بادوم بده بهش ...یه تکه ماهیچه ...

افرین ایناهم عالیه اگ عصاره رو بالا نیاره خیلی قوت داره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من همیشه موقع مریضی آب گوشت و شیر بادوم با قطره چکان یا سرنگ بهش میدم

خیلی کارخوبی میکنی افرین بهت