2777
2789
عنوان

از صبح بچم هیچی نمیخوره لب ب هیچی نزده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 66 پست
بهشون بگو مقطعیه و دوره اش طی بشه دوباره اشتهاش برمیگرده اصلا جوابشان رو نده والا خخخ

ن واقعا جوابی نمیمونه ... حالا غصه مردم نیست 😂 

خودمم حرص میخورم نوزادیش انقد تپل بود پاهاش دستاش

الان روز بروز لاغر تر میشه.. این دندون چ چیز مزخرفیه 😭

باشه ممنونم .. ی دلیل غذا نخوردنش این ک خودشو با شیر سیر میکنه بشدتتتت وابسته شیرمه . اطرافیان میگن ...

این خیلی خوبه توام تامیتونی بخودت برس شیرت قوت داشته باشه

اب قلم گاو بخور بچت کم خونی نگیره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید همه چی امتحان کنی ببینی چی میلش میکشه گوشت کبابی هم نمیتونه بخوره؟ ماهی چی ازاین ماهی کیلکا ر ...

نمیدونم عزیزم تا حالا ماهی ندادم ... ببین اینجوری نیست ک اصلااااا نخوره .. میخوره همه چیز ولی مثلا در حد دو سه لقمه یا دو قاشق

اب بدنش کمه و فیبر به بدنش نمیرسه یبوست گرفته گلابی خیلی خوبه ماست و اسفناج خیار بده بخوره غذای ا ...

اره اب بدنش کمه 😑 بخدا نمیدونم شلنگو بکنم تو دهنش 😑 شیشه ک نمگیره لیوانم بزوووور با قطره چکون ابش میدم ... حالا این غذاهارم امتحان میکنم بخدا بدغذایی بد دردیه

این خیلی خوبه توام تامیتونی بخودت برس شیرت قوت داشته باشه اب قلم گاو بخور بچت کم خونی نگیره

اره ولی خب کمک باید شیرش کمتر بشه ... اما این مثل نوزادیش دوساعتی شیر میخاد ... تغذیه خودم بدک نیست ولی جونی واسم نمونده 😑 قدم‌۱۶۲ وزنم شده ۴۸ دارم محو میشم کمکم 😑

نمیدونم عزیزم تا حالا ماهی ندادم ... ببین اینجوری نیست ک اصلااااا نخوره .. میخوره همه چیز ولی مثلا د ...

خب بازم خوبه.ماهی برای بچه قوت داره توبرنامه هفتگیش جابده

غذاهاشو شکلک برنامه کودکی تزئین کن روش بامیوه ها یا سس چشم و ابرو درست کن جذبش بشه

یا تشویقی بده

باهاش بازی کن موقع خوردن تابخوره

لقمشو ادای هواپیما دربیار یهو ببر تودهنش

چاره نداری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اره اب بدنش کمه 😑 بخدا نمیدونم شلنگو بکنم تو دهنش 😑 شیشه ک نمگیره لیوانم بزوووور با قطره چکون ابش ...

اگ چیزیو بزور بخورد بچه بدی اونواز اون غذا بیزار میکنی مراقب واکنشت باش تاخوب بشه

برای بچت دعای چشم زخم زیادبخون

اره ولی خب کمک باید شیرش کمتر بشه ... اما این مثل نوزادیش دوساعتی شیر میخاد ... تغذیه خودم بدک نیست ...

برای همین میگم تامیتونی بخودت برس ک از وجود خودت چیزی نکشه

مدام درحال خوردن باش 

با متخصص تغذیشم صحبت کن ببین چه پیشنهادی میده

اره ولی خب کمک باید شیرش کمتر بشه ... اما این مثل نوزادیش دوساعتی شیر میخاد ... تغذیه خودم بدک نیست ...

مولتی ویتامین حتما بخور

اره واقعا چاره ای ندارم 😓ممنون از راهنماییت دوست عزیز

قربونت ان شاالله درست میشه خودتو ناراحت نکن 

اگ چیزیو بزور بخورد بچه بدی اونواز اون غذا بیزار میکنی مراقب واکنشت باش تاخوب بشه برای بچت دعای چشم ...

دعای خاصی هست ؟ یا از نت میشه گرفت ؟

خودمم حسم همینه ک چشم خورده . اخه وزنش عالی بود تپل بود همه چیز میخورد اصلا ادا نداشت .. یهو انگار ورق برگشت

لاغر شد وزن کم میکنه بد غذا شد . 

دعای خاصی هست ؟ یا از نت میشه گرفت ؟ خودمم حسم همینه ک چشم خورده . اخه وزنش عالی بود تپل بود همه چی ...

ازپیش هرکسی رد میشی زیر لب ۳ بار بگو الله اکبرعالیه یعنی

و اگ حس کردی بچشم کسی شیرین اومد یا کسی زیاد تعریفشو میکنه یاچشمش شوره

بسم الله الرحمن الرحیم ماشاءالله لاحول و لا قوت الا بالله العلی والعظیم زیرلب زمزمه کن فوت کن ب طرف و به بچت 

حتی وقتی خودمون بچه زیاد بچشممون شیرین میاد ناخواسته چشمش میزنیم

مرتب ذکر بخون

الله اکبرخیلی نافذه و لاحول و لا هردورو بخون