2777
2789
عنوان

از صبح بچم هیچی نمیخوره لب ب هیچی نزده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 66 پست
باید صبوری کنی فعلآ چون درد دارن چیزی میلشون نمی‌کشه آب سیب بده آب هويج با آب ماهيچه کته ک ...

ممنون والا من ک جز صبوری کاری ازم بر نمیاد فقط بچمه ک خیلی اذیته ... هم چیزی نمیخوره هم وزن کم میکنه هرکی میبینش میگه چقد لاغر شده ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد کارت سخت شده اگ تغذیش خوب نباشه سو تغذیه بگیره مجبوری سرم بزنی ادویه نریز توغذاهابتونه بخوره

اره خیلی . فقط برنج و یکم بهتر میخوره اونم ک سابقه یبوست داره با برنج شکمش سفت میشه باز نصف گریه هاش بخاطر دفع نکردنه 😑 کلا درگیرم

حریره بادوم هم نمیخوره؟ خیلی قوت داره براش ها

قبل دندون ک بی اشتها بشه کلا فرنی و حریرع بادوم رو گذاشت کنار ... 😏 ولی خب من پودر بادام رو در روز همینجوری بزور بهش میدم رو همون ی قاشق غذایی ک میخوره

اره خیلی . فقط برنج و یکم بهتر میخوره اونم ک سابقه یبوست داره با برنج شکمش سفت میشه باز نصف گریه هاش ...

وای عزیزم برنج ک بدتر یبوست میاره

گلابی و میوه تامیتونی بده بخوره شیربخوره

اگ نمیتونه غذا بخوره میوه بده لااقل بدنش کمبود پیدا نکنه مغزیجات پودر کن با خرما گرد کوچولو درست کن فیتیله ریز باشه راحت فقط قورت بده نجویه

باشیر قورت بده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ممنون والا من ک جز صبوری کاری ازم بر نمیاد فقط بچمه ک خیلی اذیته ... هم چیزی نمیخوره هم وزن کم میکنه ...

بهشون بگو مقطعیه و دوره اش طی بشه دوباره اشتهاش برمیگرده

اصلا جوابشان رو نده والا خخخ

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ممنون باشه

باید همه چی امتحان کنی ببینی چی میلش میکشه

گوشت کبابی هم نمیتونه بخوره؟

ماهی چی ازاین ماهی کیلکا ریزا خیلی خوبن بچه ها دوستدارن یا کپور قوت داره بپز بخوره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

وای عزیزم برنج ک بدتر یبوست میاره گلابی و میوه تامیتونی بده بخوره شیربخوره اگ نمیتونه غذا بخوره می ...

باشه ممنونم .. ی دلیل غذا نخوردنش این ک خودشو با شیر سیر میکنه بشدتتتت وابسته شیرمه . اطرافیان میگن کم بهش بده اما بچم لج میکنه وقتی گشنشه فقطططط گریع میکنه ک شیر بخوره دهنشو واسه غذا باز نمیکنه ... خب میشه شیر ندم ؟ مجبورررر میشم . اره باز تا الان واسه میوه بد قلقی نکرده الحمدالله 

اره خیلی . فقط برنج و یکم بهتر میخوره اونم ک سابقه یبوست داره با برنج شکمش سفت میشه باز نصف گریه هاش ...

اب بدنش کمه و فیبر به بدنش نمیرسه یبوست گرفته

گلابی خیلی خوبه

ماست و اسفناج خیار بده بخوره

غذای ابکی یبوستشو رفع میکنه

حلیم یاسوپ شیر

یا آش اسفناج با کشک بچه ها عاشقشن امتحان کن