2777
2789

عزیزم من شخصا از استغفار زیاد حاجت گرفتم برا خونه دار شدن دوبار برا خونه اقدام کردم هر بار با استغفار نتیجه گرفتم 

ایه 29 سوره مومنون و ذکر یونسه هم عالیه و اینکه سر نمازات از خدا بخواه کمک کنه پولتون جور  بشه 

استغفار هم برای خودت هم همسرت بکن 

شبای قدر و محرم روضه علی اصغر هم خیلی حاجت میده این روزا دعا کن الان محرمم نزدیکه

گریه برای چی؟

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه چیزیو خیلی خوب فهمیدم اینکه خدا هر چیزیو سر وقتش به ادم میده و هیچ وقت دیر نمیکنه 

من دوسال بود میخواستم خونه عوض کنم قشنگ سر وقتش داد اون لحظه که دیگه امیدی نداشتم و مطمعن باش اگر توی خواستنت از خدا  اصرار کنی و مدام دست به دعا باشی بهت میده شک نکن منتها برای اجابت دعا باید شرایطش مهیا بشه و تمام اسباب و وسیله جور بشه  به امام زمان متوسل بشو 

اولین بارم که میخواستم خونه بخرم قشنگ دقیقه نود منو خونه دار کرد با اینکه پولمم کم بود اینسریم با اینکه پولم کم بود خونه رو عوض کردم تهش فقط خواستم بگم محاله چیزیو از خدا بخوای و نده فقط سر وقتش میده

من فقط یه چیزیو خیلی خوب فهمیدم اینکه خدا هر چیزیو سر وقتش به ادم میده و هیچ وقت دیر نمیکنه  م ...

دعا کن برام عزیزم

پیداست قلبت پاکه 

اگه تاپیکامو بخونی میفهمی چقد مشکل دارم

من فقط یه چیزیو خیلی خوب فهمیدم اینکه خدا هر چیزیو سر وقتش به ادم میده و هیچ وقت دیر نمیکنه  م ...

خدا هیچی نمیده 

منکه هرچی خاستم نداد

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
عزیزم من شخصا از استغفار زیاد حاجت گرفتم برا خونه دار شدن دوبار برا خونه اقدام کردم هر بار با استغفا ...

برای ازدواج دعایی سراغ دارید عزیزم؟

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون

برای منم دعا کنین دلم میخواد یع کار خوبی گیر شوهرم بیاد دستمون پر بشه یه خونه بگیرم ولی نریم طبقع بالا خانواده شوهرم برام دعا کنین لطفا .

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
اگر قابل باشم چشم عزیزم حتما ان شا ءالله خدا بهترین خونه رو بهت بده که اون خونه پر از خیر و برکت و ا ...

حرفتون درسته عزیزم خدا به وقتش میده. ولی باور میکنی دیگه از بس خواستم نمیتونم چیزی ازش بخوام. به مدت یه حاجتی میخواستم. ۸ ماه گفتم 

گفتم نداد که نداد. حتی زوری هم نداد.  

همش حس میکنم از قبل این چیزا بوده و دعا کردن من هیچ تاثیری نداره.  

همون اتفاق ها میفوته 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍