الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترم چشماش ۴هس من خیلی حرص میخورم الان۲۱ سالشه زیر ۲۲ عمل نمیکنن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
از ۱۰ حساب میشه دیگه.۱۰از ۱۰یعنی کامل.پس ۳ از ۶ ضعیف تره
۱۰ یعنی کور دیگه
نمره چشم خوب صفر هس
یه عمره دارم میرم چشم پزشکی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
دوران مدرسه میومدن چک میکردن و بچه ها میگفتن ۱۰ هست یعنی مثلا چشامون قویه😂من اینو یادم بود
🤣🤣🤣🤣