2777
2789
میخام بخابم انقد ازدیشب رفتم این تاپیک ادن تاپیک صب سد خب بخابمم باز تا ساعت ۲خابم خیلی بدم میاد نخا ...

خدایی الن احساس نمیکنی مغبونی و سرت کلاه رلته . هیچ خبری نبوده تا صبح درسته توی تاپیکها ؟!

...thi too shall pass

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی صدا هایی از خیابون میومد گفتم سگه به ده تیکه مساوی تقسیم کرد یکی رو.

بعد قطع شد فکر کنم سگا افتاده بودن دنبال هم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

باردارم همیشه خدا این موقع صب بیدار میشم از موقعی ک باردار شدم نمیتونم درست بخوام اذیتمهی از این شونه به اون شونه میکنم تا بلکه خوابم ببره الانم دماغم کیپ شده😢رو اعصابع

منم ۴ سال پیش خییلی وحشتناک بود از مواد محرک و اون دارویی که حساسیت براتون ایجاد کرده دوری کنین خوب ...

اصلا تاحالا تجربه کهیر نداشتم،حتی تو سرم کهیر در اومده همش میخارونم بقیه شاید فک کنن شپش زدم😅افتصاحه من هیچ چیز جدید و خاصیم نمیخورم خب ک بگم از اونه

خدایی الن احساس نمیکنی مغبونی و سرت کلاه رلته . هیچ خبری نبوده تا صبح درسته توی تاپیکها ؟!

دقیقاااا عین سگ پشیمونم چرا بیدار موندم یه تایپک ک کلا همرو گذاتشه سر کار گ اسی فوت شده من خاهر شوهرشم دیشب فوت شد یه عالم توس بودم تا بچه ها ته توشو دراوردن باتایپکای قبلیش ک دیدن کلا هممون سررکار بودیم بیشتر حرصم گرفته