2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

302 بازدید | 27 پست

سلام 

دوستان من 1سال 5ماهه عقدم اگه تاپیک دومم رو بخونید از اون موقع قرار بود برم سر خونه زندگیم ولی هنوز ک هنوزه نرفتم چون دست و بلامون خالی شده ضرر کردیم خانواده شوهرم اولا ک نامزد بودم سراغمو میگرفتن حداقل مث الان نبودن ولی از وقتی ک عقد کردم دیگ همیشه منم ک بهشون زنگ میزنم ن خواهراش ن زن برادراش ن مادرش هیچکدوم زنگم نمیزنن حتی استوریامم چک میکنن ولی هیچ واکنشی ندارن من انتظار آنچنانی ازشون نداشتم ولی حداقل میتونستن برا عید بیاین یه سر به عروسشون بزنن حتی زنگم نزدن بازم من گفتم عیب نداره خودم ب کوچیک و بزرگشون زنگ زدم. اینم بگم شوهرم چهار ماهه نتونسته بیاد مرخصی عمه م سر این بهم گف ک چ خانواده‌ش بی درکن با خودشون نمیگن حالا ک پسرمون نتونست بره ما بریم ببينم عروسیمون چطوره 

خانواده ی من راضی ب ازدواجمون نبودن الان خیلی تحت فشارم و تیکه بارم میکنن هرکی از هرجا میرسه میگه چرا نمیبرنت چیشده 

منم دیروز همه‌ی شماره هاشونو پاک کردم ک نتونم بهشون زنگ بزنم دیگ 

اگه اونا یه روزی بهم زنگ زدن چی بگم بهشون 

بگم شماره هایی ک الکی فقط گوشیمو اشغال کرده بودن پاک کردم یا چی؟ 

اصلا بنظرتون درسته کارم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باخانواده شوهر نمبخواد گرم بگیری هرچی دورتر بهتر

منم‌اولاش فک میکردم باجاریام‌مثلا خ صمیمی بشم بعد که شنیدم‌پشت سرم چیا میگن گفتن همون دوری خییییلی بهتره

توهم‌سعی نکن خیلی بچسبی بهشون

از الان بینتون فاصله میفته. حرفی نزن بهشون بی حرمتی نکن ولی سنگین باش

دلم میخواست جلو خانواده خودم سربلندم کنن 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
تو پاک کردی ک‌خیالت اروم شه  لازمه اونا بدونن پاک کردی؟؟

ن خب

خیلی باخانواده شوهر نمبخواد گرم بگیری هرچی دورتر بهتر منم‌اولاش فک میکردم باجاریام‌مثلا خ صمیمی بشم ...

منم نمیخوام صمیمی باشم ولی الان باید سراغمو میگرفتن حداقل 

وای خدای من ...من کار ب شما ندارم اما بخدا من بودم قیدشونو میزدم ...چقد بی شخصیت  مثل این میمو ...

دقیقا همین حس رو دارم حتی دوسه روز پیش جواب استوریه زن داداشش دادم تا یه روز کامل انلاین میشد ولی پیام منو باز نمی‌کرد حس میکنم نمیخوان منو

خوب ک ردی پاک ک ردی ولی چیزی نگو ک پاک کردم بگو گوشیم قاط زده همه شماره ها پاک شده البته اگه پرسیدند ...

باشه 

نگرفتن توهم‌سراغشونو نگیر کلا ازاشون توقع هرچی نداشته باشی خودت راحت تری

میدونی اگه الان خونه خودم بودم اصلا برام مهم نبود ولی الان فرق داره فقط من نیستم ک دارم این چیزا رو میبینم