2777
2789
عنوان

بیاین ببینین کسی ک ادعاش میشد عاشقمه چیکارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بایه دختر دیگه میخاسته نامزدکنه چرا شب قبلش این بنده خدارو امیدوارکرده

وقتی استارتر در نهایت نمیخواسته باایشون ازدواج کنه چرا وقتشو تلف میکرد؟ بیچاره ازش خواستگاری هم کرده و قبول نکرده.دیگه چیکار میکرد

دردم از یار است و درمان نیز هم
این اقا اسی رو گذاشته بوده تو آب نمک

نه استارتر این کارو کرده.هم بااین آقابوده هم قصد ازدواج نداشته.این اقا هم در آخر دیده باوجود چندبار خواستگاری و اصرار زیاد  نتیجه نمیگیره رفته دنبال سرنوشتش. ولی کاش کات میکردبعدنامزد احساس میکنم شاید خواسته ناراحتی این مدت که استارتر قبولش نکرده رو تلافی کنه

عزیزم هرمان به چه معنیه

هرمان توچندزبان داریم. آلمانی که هرمان هسه نویسنده معروف برنده جایزه نوبل

تو کوردی هر(همیشه)+مان(ماندگار)همیشه پاینده

تو فارسی عقل وخرد

یونانی و ... هم داره

یه اسم بین المللی هست

استارتر چرا میزاری میری یهو؟؟!؟

تاپیکاتو خوندم

بابا پسر مردمو کذاشتی سرکار خب

کارت‌خیلی بد بوده

بیچاره مدت هاست پات وایساده هی ناز میکنی کوتاه میاد

عادت کردی به این‌وضع عزیزم

تو رو‌نمیدونم ولی اون با کس دیگه اگه ازدواج‌ کرده باشه احتمالا خیلی خوشبختتر خواهد بود تا کسی که اینقد خوردش میکنه 

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
استارتر چرا میزاری میری یهو؟؟!؟ تاپیکاتو خوندم بابا پسر مردمو کذاشتی سرکار خب کارت‌خیلی بد بوده ...

ببخشیدا ولی تو ندیدی الان چطور خوردم  کرد

من حتی اکه لجبازی  و بلاک  و اینا کردمش  اما اون میدونست تجربه تلخی داشتم قبلا نیاز بود ب یکی دیکه اعتماد کنم

دوسم داشت از راه دیکه وارد میشد سمج بازی درمیود ک بفهمه  رگ خواب من چیه من چمه و اکه درکم میکرد و خودشو ثابت میکرد 

خوشبخترین  میشد و در اخر خانوادم هم ک میدونم راصی نمیشن با لرها وصلت کنم راضی  میکردم