2777
2789
من ساکن پرندم الان ۷ساله هر سوالی داری بپرس

عزیزم کدوم قسمتش برای زندگی بهتره؟من اولویتم وجود دبیرستان پسرونه دولتیه که نزدیکم باشه.امکانات کجاهاش بهتره؟کلایه راهنمایی میکنی؟؟؟؟؟

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازنظر امکانات.فرهنگ مردمش..آب وهواش.اینکه کجاهاش بهتره.دبیرستان پسرونه داره؟؟

فازه ۲همه ی امکانات داره ولی فکرمیکنم مدرسه پسرونه ش فاز۶باشه برنامه بلدرونصب کن بزن پرندهمه جاهای آموزشی درمانی و....میاره 

جای خوبیه آب وهواشم که عالی مثله قبل خیلی خلوت نیست امکاناتش بهترشده آدماشم خوبن وبافرهنگن

عزیزم کدوم قسمتش برای زندگی بهتره؟من اولویتم وجود دبیرستان پسرونه دولتیه که نزدیکم باشه.امکانات کجاه ...

فاز صفر و یک و دو خوبه عزیزم 

دبیرستان دولتی هم داره حتی تیزهوشان هم داره ولی اکثرا غیرانتفاعی میرن چوم مدرسه های دولتی خیلی خوب نیستن

برای زندگی جای خوبیه ؟ امکانات ، بازار ، بیمارستان داره ؟؟

اره جای خوبیه همه جور امکاناتی داره چند تا درمونگاه بزرگ مدرسه تو همه فازها هست چندتا.بازارم داره من خودم تو ویلایی ها فاز دو هستم قبلا فاز چهار و فاز صفرم بودم فاز صفر و یک و دو عالین 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
اره جای خوبیه همه جور امکاناتی داره چند تا درمونگاه بزرگ مدرسه تو همه فازها هست چندتا.بازارم داره من ...

چه جالب 

من فکر میکردم بیابونه و بی امکانات 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عزیزم کدوم قسمتش برای زندگی بهتره؟من اولویتم وجود دبیرستان پسرونه دولتیه که نزدیکم باشه.امکانات کجاه ...

من قبلا فاز صفر بودم دوسال محله پولداراش بود و خلوت و اروم الان فاز دو تو ویلایی ها هستم جام عالیه دسترسی ب همه چیزم دارم بنظرم فاز دو دسترسیش عالیه محیط اروم و خوبیه اگه پول داری ویلایی بگیر

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
اره جای خوبیه همه جور امکاناتی داره چند تا درمونگاه بزرگ مدرسه تو همه فازها هست چندتا.بازارم داره من ...

برای رفت وآمد به تهران برای کسی که ماشین نداره اوضاع به چه صورته؟چه امکاناتی هست؟

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن