ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برای زندگی جای خوبیه ؟ امکانات ، بازار ، بیمارستان داره ؟؟
اره جای خوبیه همه جور امکاناتی داره چند تا درمونگاه بزرگ مدرسه تو همه فازها هست چندتا.بازارم داره من خودم تو ویلایی ها فاز دو هستم قبلا فاز چهار و فاز صفرم بودم فاز صفر و یک و دو عالین
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
عزیزم کدوم قسمتش برای زندگی بهتره؟من اولویتم وجود دبیرستان پسرونه دولتیه که نزدیکم باشه.امکانات کجاه ...
من قبلا فاز صفر بودم دوسال محله پولداراش بود و خلوت و اروم الان فاز دو تو ویلایی ها هستم جام عالیه دسترسی ب همه چیزم دارم بنظرم فاز دو دسترسیش عالیه محیط اروم و خوبیه اگه پول داری ویلایی بگیر
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...