2777
2789
عنوان

قرمه سبزی یا پیتزا❓❓❓❓

404 بازدید | 51 پست

پیرو اون تاپیکی که اسی گفته بود الان تو جامعه خودمون کدوم نوع دخترو انتخاب میکنن یه دخترو ساده رو (منظورم افتاب مهتاب ندیده نیست) یا داف پلنگیا؟؟؟ 

بعد یکی از کاربرا گفته بود که همه قرمه سبزیو دوس دارن اما پیتزا انتخاب میکنن😂

حالا شما بگید قرمه سبزی یا پیتزا.؟! 

(من خودم پیتزا انتخابمه و یه دختر ساده رو انتخاب میکنم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه پیتزا از قرمه سبزی فراریم 😂😐🙄

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

پیتزا

و دختر خوشگل و‌قرتی که ب خودش میرسه دوس دارم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین ایقد از قرمه سبزی بیزارم که حتی املت رو هم بهش ترجیح میدم پیتزا که تاج سره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پیتزاااا

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤