2777
2789
عنوان

امشب تو گوشيه شوهرم...

907 بازدید | 67 پست

فيس بوكش بعد چند سال باز شد

داشت بالا پايينش ميكرد كه پيام خصوصياشو باز كرد ديدم به يه دخترى سال دوم عقدمون هى پيام داده شما چقدر زيباييد و روزى ده بار عكساتونو ميبينم و از اين حرفا اونم اصلا جوابشو نداده بود

خيلى بهم ابراز عشق ميكنه خطاى آنچنانى تا حالا ازش نديدم

بچه ها قلبم ميسوزه با اينكه اين پياما واسه شش هفت سال پيشه ولى دارم دق ميكنم

چكار كنم؟ چطورى آروم شم؟ انقد تو شرايط افتضاحيم از لحاظ روحى كه فكر نميكنم اين موردو تاب بيارم

همش دارم فكر ميكنم من داشتم چكار ميكردم اون لحظه اى كه اين داشته به يه دختر پيام ميداده

بچه ها عشق و اعتماد و احساسم بهش انگار از بين رفت

من چه كنم با اين غصه؟؟ 

تف تو اين دنيا كه از چپ و راست فقط بهم ميزنه

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

یه حقیقتی رو خیلی وقته بهش رسیدم 

مردی نیست که یه تایمی تو زندگیش سر و گوشش نجنبیده باشه 🫤

پس غصه نخور 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

اتفاقا باید بیشتر قدر همسرتو بدونی که جواب اون پیامارو نداده و به  شما و زندگیش متعهد بوده

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
ت ک میگی جواب نداده  بعد باز میگی ب ی دختر پ می‌داده

دختره جواب نداده مث اینکه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar