بچه ها من ۴هفته اس باردارم،فعلا معلوم نیست موفق هست یا خارج رحمی.یه مدت کمردرد داشتم که دیگه ندارم.ازدیروز هم یه جایی دردو سوزش خفیف داره،نمیدونم دقیقا کجاس،احساس میکنم از داخل نزدیکه خیلی ببخشید مقعده یا دهانه رحم یالگن توی باسنم سمت چپ رون،...نمیدونم چطور بگم،کسی تجربه ای داره؟
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۵روز ازموعدم میگذره،فردا دقیقا ۴هفته است. یک روز تاخیر داشتم آز دادم ۲۹شد بعده ۴۸ساعت تکرار کردم ب ...
وااااای عزززززیززززم بهت تبریک میگم
من۱۶ تیر موعدمه بعضی وقتا لگنم و زیر دلم و سمت چپم درد میگیره
این میتونه از چی باشه بع نظرت
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
وااااای عزززززیززززم بهت تبریک میگم من۱۶ تیر موعدمه بعضی وقتا لگنم و زیر دلم و سمت چپم درد می ...
من چندروز بعده اقدام یه نبض عجیبی انگار یه رگ کلفت زیرقفسه سینم میزد،وقتی پاهامو جمع میکردم توشکمم قشنگ میزد به پاهام.فقط یه روز زد.این لگن درد رو اون موقع هم داشتم
من چندروز بعده اقدام یه نبض عجیبی انگار یه رگ کلفت زیرقفسه سینم میزد،وقتی پاهامو جمع میکردم توشکمم ق ...
دعا کن برام