2777
2789
عنوان

دردودل

213 بازدید | 12 پست

امشب به حدی حالم بده دوس دارم آرامبخش بخورم یه هفته پا نشم... 

9سال منتظر بدون علتم

9سال خون به جگر شدم از نگاها

9سال هرکاری کردم اطرافیان حتی نزدیکترینام ربطش دادن به اینکه چون فلان کردی خدابهت بچه نداده

4بار انتقال جنین دادم منفی شد و امشب متوجه شدم دارم پریود میشم و همه چی تموم شد دیگه جنین ندارم... 

کاش خدا اون بچه رو میزاشت برام و سقط نمیشد

دیگه نا ندارم... 

خودش غریزه ی مادرشدن رو گذاشت تو وجودم پس چرا اینقد اذیتم میکنه

دلم برامادرم کبابه چقد گریه کرده این چندروز... 

چرا خدا حداقل بخاطر حرفایی که مادرشوهرم پشت سرم تو جمعای زنونه میزد و میگفت فلانی بچه نیاره نکرده... چ گناهی کردم به درگاهش

قبل انتقال سفره ام البنین گرفتم

چرا شرمندم کردم، چرا باحکمتش بهم میفهمونه که انگار نقص عضوم

خستم

ازاینکه دوستام هم خودشون هم شوهراشون مشکلات فراوان باروری داشتن اما الان یکی دوتا بچه دارن امامن بدون مشکل بغلم خالی... 

اره بچه زیاد مهم نیست ولی منم دوس داشتم طعم مادرشدن رو بچشم

آرزوم بود شکمم قلمبه بشه 

آرزوم بود بخاطر بارداری استفراغ کنم

آرزوم بود صدای خنده و گریه ی یه بچه تو خونم بپیچه

من حتی ایندفه اسمم گذاشتم براش

امیرعطا(بخشیده شده بمن) آه خدا چطور دلت اومد دلمو ب‌شکنی دلت برام نسوخت

دلت برا شکم کبود و ب ا سن کبودم نسوخت منی ک حتی مریض شدم امپول نمیزدم از شدت ترس از امگول اونوقت روزی 3تا4تا....آخ آرمون مَند به دِلوم که هی چنو مَند... برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید امشب دق نکنم از گریه.... 

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

آخ که دلمو کباب کردی

از کجا معلوم همون علائم پریودی، حاملگی نباشه

حتی اگه باردار نباشی، چون دلت اینجور عجیب شکسته، شک نکن سال دیگه این موقع بچه ت زیر سینه داره شیر میخوره💜

آوا هستمه ... ته کچیک   
آخ که دلمو کباب کردی از کجا معلوم همون علائم پریودی، حاملگی نباشه حتی اگه باردار نباشی، چون دلت ای ...

بی بیچکم منفی 

لکه بینی دارم

باراول که انتقال دادم از روز 9انتقال افتادم ب خونریزی تو اوج خونریزی بی بی چکم دوخط پررنگ میشد ولی چون  آ اس آ بهم نساخت خونریزیم بندنیومد دفع شدن

برا آرامشم دعا کن خدا انگار ن دعای مادرمو میبینه نه خودمو شاید دعای شمارو پذیرفت درحقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پابوس امام رضای مهربون💜 تاپیکامو بخونی متوجه میشی 

تو ماه رمضون تو خاب، خاب دیدم اومده پیشم دست میکشه سمتم میگه بیا پیشم کارت دارم... اما خب زیاد رفتم پابوسش اما 3سال دیگه نرفتم

من دخترم از خادمی تو هیات امام حسین گرفتم از مادرش حضرت زهرا خواستم. محرم نزدیکه حضرت زهرا خادم های ...

خدا براتون حفظش کنه

چشم لیاقت داشته باشم حتما اینکارو میکنم

اشکم سرازیر شد انشاالله ب زودی وقتی که فکرشم نمیکنی خدادلتو شاد کنه

ببخشید ناراحتتون کردم

ولی چون دیگه جنین ندارم حالم خیلی بده این حرفارو به هیشکی نمیتونم بگم مجبور بودم بنویسم یکم سبک بشم

باتمام وجودم با تک تک سلول هام درکت میکنم ،دلم خیلی گرفته ،خیلی خستم، با تموم حرفات اشک ریختم ،این چند مدت فقط دارم متنای اینجا رو میخونم ،حاجت گرفته ها اینجا خوندم واسه هرکی دعا میکنید بس که دلتون پاکه دعاتون میگیره

خواهشا واسه دل شکسته منم دعا کنید که منم یه فرشته ای رو تو دلم تجربه کنم بزرگش کنم