2777
2789
عنوان

جریان ارمی ها تو سایت چیه

417 بازدید | 38 پست

شنیدم تاپیک زدن خیلی جلو رفته دعوا شده بعضیاشون تعلیق شدن 

ولی چندتا جوونن بذارین دور هم بگن بخندن خوش بگذرونن وقتی به کسی ازار اذیت ندارن 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

عه این خانم خودشیرین

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم والا

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

تا جایی که میدونم بی ازار هم نیستن همچین.

خیلی بی ادبن یسریاشون ، سر جریان البوم ذوذنقه مهراد هیدن شناختمشون 🫥 البته به همشون کار ندارم منو ‌نخورین یسریاشون .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

این چه حرفیه خانم😡😡مگه نمی دونی بعضی دوستان هر چی گفتن و هر چی خواستن شما باید بگید چشم

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
تا جایی که میدونم بی ازار هم نیستن همچین. خیلی بی ادبن یسریاشون ، سر جریان البوم ذوذنقه مهراد هیدن ...

من تا حالا چند نفری که از ارمیا دیدم خیلی مودب بودن خودشون نیستن اما خداشون هست

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم