2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار نایب گرفتم جوابی که میخواستم نشد ولی تقریبا یه چیزی در همون حد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خیلی به چله و اینا متوسل نشید ...چیزی که زوری از خدا بخوای هم به درد نمیخوره چون تو اون لحظه و اون شرایط قسمتمون نبوده خدا داده و به صلاح نبوده ...بسپرید دست خودش بخواد میده نخواد هم نمیده ...تلاش کنید فقط

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
خیلی به چله و اینا متوسل نشید ...چیزی که زوری از خدا بخوای هم به درد نمیخوره چون تو اون لحظه و اون ش ...

حرفت درسته ولی ی سری چیزا کنار تلاش توسلم میخواد

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂
به امید روزی که منتظر گرفتن حاجت از چله و دعا و نذر و امام و غیره نباشیم آمین 🙏🚶🏻‍♀️

هر کی یه اعتقادی داره نظر شما هم محترمه

حرفت درسته ولی ی سری چیزا کنار تلاش توسلم میخواد

اره موافقم باهات ...ولی توسل شدن هم تا یه حدی ...من شخصاً خودم یه بار قرآن و باز کردم به نیت حل شدن مشکلم واسم اومد به وسیله هایی که در زمین قرار دادیم متوسل شو ...منم الان دنبال دارو درمانی که نی نی دار بشم ...کنارش هم نذر کردم ...بقیه رو سپردم به خدا ...منظورم اینه خیلی گریه و زاری کردن خوب نیست گلم ... انشاالله به حق فاطمه زهرا خدا حاجتتو بده ...

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
اره موافقم باهات ...ولی توسل شدن هم تا یه حدی ...من شخصاً خودم یه بار قرآن و باز کردم به نیت حل شدن ...

الهی به زودی حاجت روا بشی

هر کی یه اعتقادی داره نظر شما هم محترمه

فکر کنم منظورشون اینه که انسان مشکل دار نباشه تو دنیا 

به امید روزی که منتظر گرفتن حاجت از چله و دعا و نذر و امام و غیره نباشیم آمین 🙏🚶🏻‍♀️

میتونی تو تاپیک های دعا و چله نیای تا همچین روزی رو هم آرزو کنی...

با خدا باش و پادشاهی کن