2777
2789
عنوان

منشی اشغال نمیدونم میبینی پیاممو یا ن گه بهت گههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4469 بازدید | 138 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب دکتر گفتم گفت ن این فقط فضول   همین   و گفت من تذکر میدم ولی  یجوری با لبخند گفت ...

پیشنهاد میکنم پزشکت رو عوض کنی تا مجبور نباشی دیگه ببینیش

ما حتی از دست منشیای بیمارستان هم شاکی ایم

کلا منشیا خیلی داغونن

خیلی کم خوب پیدا میشه بینشون متاسفانه

بعد من میگم به بعضی زنا.......بعضیا اینجا میان میگن به همجنست چیز نگو...

ن این لاشخور بود!  شوهر من شاید اصلا هیچ وقت ب اینس ک اون خوشگلتره فکرنکرده! نیم ساعت اومدیم خونه  هی میگه ولش کن! تو ماشینم عمش داشت خودشو نگاه میکرد!   مردا توهمن   کاش ما زنا پشت هم بودیم 

بعد من میگم به بعضی زنا.......بعضیا اینجا میان میگن به همجنست چیز نگو...

خیانت که اینهمه میگن و ازش می‌نالن اینجا... ی آشغال کاریه ۲طرفه اس! یعنی تا زنه پا نده مرده به زن خودش خیانت نمیکنه نمیره با زن دیگه....

بابا منشیا رو خدا زده😂🤦🏻‍♀️☠ من و همسرم هر دو پزشکیم منشی نبوده از دستش راضی باشیم ولشون کن&nbs ...

نه خودم منشی ام نه هفت پشتم کسی منشی بوده

ولی واقعا بنظرتون اهانت به یک شغل کار صحيحیه؟ نمیگین کسی که منشیه این پست شما رو ببینه دلش میشکنه؟ 

منشی دکتر ارتودنسیم آنقدر خانومه و متشخص و فهمیده که حد نداره 

همه رو به یه چوب نزنید

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
حالا ک رسیدم خونه  میگم باید جرش میدادم! اوتجا خیلی  خانومی کردم!  الان میبینم شوهرم ...

ولی اگه واقعا اینجوریه ک منشیه میگه خب شوهرت از اول میدونسته با علم به این قضیه باهات ازدواج کرده پس همینجوری دوستت داره

نگران نباش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
تقریبا ۵ تا  خانواده بودن  و دوتا خانم تنها    تو مطب      این ما ...

ولش کن فدا سرت

حرص نخور برات خوب نیس

اصلا ارزششو نداره زنیکه پتیاره

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

چه قدر زنا با جنس خودشون بدشدن حال آدمو بهم میزنن

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
اگر من بودم میگفتم اینجا جن....خونه نیست خودتو جمع کن زنیکه فاسده خاک عالم برسر همچین زنایی کنن اینا ...

بخدا داشتم سکته میکردم همش میگفتم ازوم باش الان میگن اومدی تراپی  مشگلی چیزی داری ! ولی بخدا  منشیه روانی بود    اصلا ب زنا محل نمیداددددد  ازمون سوال میکرد فقط راجب شوهرامون     من تا گفتم کارخونه داره  دیگه بدبختو پل نکرد    لال بشه زبونی ک بی موقع باز میشه  خدا لعنتم کنه

بعد میگن مرد اگر کاری نداشته باشه زنم کاری نداره...بفرمایید اینم نمونش 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ن دیگه نمیرم من غلط کنم  

دور از جونت عزیزم❤🌱

خودتم ناراحت نکن عزیزدلم

متاسفانه بعضیا توی پایین ترین جایگاه ها هم باشن بازم عقده هاشون رو به نمایش میذارن

ارزش نداره به خاطر همچین آدم چیپی خودتو حتی یک لحظه ناراحت کنی❤✌🏻⚘