2777
2789
عنوان

مردا فقط زندگی و سخت تر میکنن

459 بازدید | 41 پست

چه بابات باشه ، چه رییست، چه همکار و بعدم شوهر فقط زندگی آدم و سخت تر میکنن

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

😂حرف دلم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب ادمش داره

بعضیا اسون تر میکنن همراهتن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
😂حرف دلم

هرچی فکر میکنم میبینم مردا بیشتر اذیتم کردن ، کوچیک بودم بابام، رفتم سرکار با آزارای ج ن س ی شون ، بعدم که با ازدواج ...

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

همین مورد هم میشه در مورد خانوم ها گفت .. 

مهم ذات و اصالت یه نفره جنسیتش فرقی نداره ، من به مادرم میبالم ، و دل تنگ برای پدر .. شاخ و برگ ها باید خشک بشن این طبیعیه اما مهم خود درخته ، ناراحتی های سطحی همونقدر که وحشتناک بنظر میان ، زود هم میگذرن . امیدوارم رفتار هیچ کسی باعث رنجش هیچ کسی نشه ..

🚶🏻‍♂️I AM
زنا هم کم ترسناک نیستن زیاد صمیمی بشی میکشوننت تو حاشیه  کلا چه مرد چه زن معتقدم باید فاصله نر ...

منظورم بیشتر نقش مردا، تو وابستگی که بهشون داریم ، خیلی خیلی پررنگ تر از زنهای اطرافمه .

من ندیدم 

منم برا خودم ندیدم ولی برا بقیه دیدم 

هم نوع پدر

شوهر

برادر

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه آدم باشعور تو زندگیم دیده باشم خودتی 

یه حرف حق شنیده باشم همینه 

احسنت 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔