2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد شده یکم ولی زشت نیست  میتونی ژل لب بزنی ،  الان چون قیافت تازستتت روش حساسی یکم صبر ...

واسه من خیییلی زشت شده 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
عزیزم الان که چند وقت میگذره از دماغت راضی هستی بهتر شد اومد پایین نوکش منم همیشه از عمل بینی به خاط ...

یکم اومد پایین ولی درکل راضی نیستم کوتاهه و سربالا

عزیزم من بخوام عمل کنم چی بگم که خوب در بیاره وعکس باید ببریم بهتره که شکل اون در بیاره

اول دکتر مناسبی رو پیدا کن که مدل هایی که عمل میکنه شبیه چیزی باشه که تو میخوای.دنبال ارزونی نرو و خییییلی مطب گردی کن.مثلا هیچوقت نمیشه از دکتری که فانتزی کاره بینی طبیعی انتظار داشت.ببین مهارت دکترت تو چه مدل بینی هایی هستش.ومهمتر اینکه صورتت رو بشناس اگه بینیت کوتاهه و فاصله لبو بینیت زیاده کلا عمل نکن چون ریتم صورتت بهم میریزه حتی پیش بهترین دکترم بری گند میزنه.عمل بینی رو سرسری نگیر اگه خراب بشه افسردگی میگیری و عملا میشی یه آدم همیشه ناراحت 

عزیزم من بخوام عمل کنم چی بگم که خوب در بیاره وعکس باید ببریم بهتره که شکل اون در بیاره

گلم کدوم شهری؟واینکه چه مدل بینی دوس داری؟بهت پزشک مناسب معرفی میکنم.