2777
2789
عنوان

دیگه مغزم هنگ کرده انقد فک کردم 🤧

149 بازدید | 16 پست

پسرم چندوقتیه میگه برنج دوست ندارم،اکثر اوقات که ناهار برنج می‌ذارم نمیخوره و گرسنه میمونههههههه تا عصر که عصرونه ای چیزی بخوره،صبحونه هم از وقتی مدارس تعطیل شده صبحا خوابه  خیلی کم پیش میاد صبحونه بخوره.کلا اشتهاش نسبت به داداش کوچکترش کمتره و تازگیا لاغرم شده بس که کم غذا میخوره،اشتهاش واسه هله هوله خوبه فقط😒

شما ب بچه هاتون چه غذاهای مقوی میدین؟

و اینکه شربت اشتهای خوب چی پیشنهاد می‌دین؟

نزدیک ده سالشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کم خونی و کمبود ویتامین دی داره

پسر منم اینجوری بود بردم دکتر  هم کم خون بود هم ویتامین دیش خیلی پایین بود..

یه شربت میم پرتقال و زینک داد بهتر شده....

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
خب این همه غذای نونی درست کن بخوره دیگه  غذا درست کن وقتی مشغول فیلم یا بازی براش ببر سرش گرمه ...

زیاد تنوع غذایی ندارم من🥴 امتحان میکنم ببینم چه غذای نونی دوست داره

انواع کوکو هم زیاد نمیخوره آخه،مگه دیگه چقد گرسنه باشه اونم فقط با سس قرمز

ممنون عزیزم

زیاد تنوع غذایی ندارم من🥴 امتحان میکنم ببینم چه غذای نونی دوست داره انواع کوکو هم زیاد نمیخوره آخه ...

سالاد الویه ماکارونی آش سوپ آبگوشت دلمه پیتزا لازانیا 

این غذا هارو اکثرا بچه ها دوست دارند و پر کالریه

سالاد الویه ماکارونی آش سوپ آبگوشت دلمه پیتزا لازانیا  این غذا هارو اکثرا بچه ها دوست دارند و ...

سالاد الویه خیلی وقته درست نکردم😃همین امشب آماده میکنم براش👍مرسی گلم