2777
2789
عنوان

بچه ها موهای صورتم بعد لیزر ضخیم شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7957 بازدید | 21 پست
عزمزم مطمئنی بدتر نشه چکنومنم دوس دارم برم نظرات خوندم ودل شدم 

بله تو اطرافیانم رفتن انجام دادن

دختر خالمم داره میره 

اول جای معتبر و خوب برید و حتما دستگاه شاتی باشه نه رولی

دوم اینکه تعداد جلساتی که لازمه رو باید برید

بعضیا تا ضخیم میشه ول میکنن در صورتی که تازه داره جواب میده

من یکیو میشناسم دو سال هر ۴_۵هفته واسه صورتش رفت تا کامل حذف شد موهای صورتش اسمش لیلیِ

پیج اینستاش لیلی دیلی هست بپرسی ازش ببینه برات توضیح میده

من ضخیم ریش سیبیلام  حتی رو گونه هامم مشکی ضخیم برم بدتر نشه ی وقت

من که رفتم واسه ضخیمام خیلی عالی بود منم رو خط ریشمو وزیر چونه داشتم الان کامل رفع شده.

به حدی بود میرفتم آرایشگاه به دوروز نکشیده درمیومد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که رفتم واسه ضخیمام خیلی عالی بود منم رو خط ریشمو وزیر چونه داشتم الان کامل رفع شده. به حدی بود ...

ممنون عزیزم خداروشکر راضی بودی میشه بگی لیزر چی بود چند جلسه طول کشید چون منم میخوام برم نمیدونم بلد نیستم چ دستگاهی بهتره

ممنون عزیزم خداروشکر راضی بودی میشه بگی لیزر چی بود چند جلسه طول کشید چون منم میخوام برم نمیدونم بلد ...

من تو شهرمون پیش بهترین دکتر که بهترین دستگاه هارو داشت میرفتم اونموقع که همه جا ۸۰ تومن بود من ۱۵۰ میدادم اسم دستگاش فکر کنم الکساندرا بود

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

سلام عزیزم خوبین؟

منم مناسفانه صورتم مثل شما شده و خیلی بد شده عین مردا شدم😔شما چیکار کردی خوب شدی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

اشتباه کردی عزیز

اتفاقاً همین دیروز تو اینستا خوندم گفته بودن برای صورت به هیچ عنوان لیزر نرید

اگه موهاش کرکی هست که انواع اقسام روش های شیو هست ولی اگه ضخیمه گفته بودن روغن تخم مورچه بزنید تا از بین برن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫