2821
2789
عنوان

خاطرات بد عروسی

321 بازدید | 22 پست

بچه ها من عروسیمو دوست نداشتم اصلا☹️فقط لباسمو و آرایشگاهم خوب بود که خودم انتخاب کردم☹️پدر مادر شوهرم چون برای بچه های دیگه شون تالار و عکاسی ی جا رفته بودن (بنظرم عکساش بد نبود اونموقع) برای ما هم اونجا رزرو کردن.ولی موقع من خیلی بد بود هم شام عروسیمون هم عکس و فیلمم (در حد متوسط شدن،نه اون چیزی که خودم انتظار داشتم(.الان خیلی غصه میخورم .با اینکه عروسی برام مهم نبود حتی راضی به نگرفتنش بودم!

چیکار کنم یادم بره😕یا باهاش کنار بیام😕یا ازشون انتقام بگیرم😕

الانم تنها مشکلم با همسرم همون بحث عروسی و گذشته ست 

مشکل دیگه ای تو زندگیم ندارم…

برابعضیاهنینقدم نکردن هیچی بیخیالی طی کن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

خوبه برای تو عکاس اینا گرفتن

مادرشوهر  من میخواست مامانم یه حنا بگیره و منو برداره ببره

عروسی مختصر گرفتیم ولی انگار اصلا پسر اونا نبود

همه ی مخارج با پسر بود

ولش کن گذشته دیگه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وقتی میگن خوشی زده زیر دلت برا شما واقعا حق دارن بگن!!!

اگه همسرت خوب اون یه بدی بین اون همه خوبی گم میشه دیگه خ باید پرتوقع باشی ک اون یبارو صدبار تکرار کنی

مگه خودتون تاحالا اشتباهی نداشتین؟

منم همین مشکلارو داشتم

تا اینکه برای جاریم سنگ تموم گذاشتن چه تالارو چه مجلسی گرفتن اصلا

دیگه من چی بگم پس

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

به شوهرت چیزی نگی ها 

روابطتان را خراب نکن. آقایون حساسن

بیخیال. تمام شد رفت

گذشته را شخم نزن 

حالا مگه همه عروسی دارند... خیلی ها جشن نداشتند... 

خواهشا به شوهرت نق نزن. 

بچسب به زندگیت 

وقتی میگن خوشی زده زیر دلت برا شما واقعا حق دارن بگن!!! اگه همسرت خوب اون یه بدی بین اون همه خوبی گ ...

میتونست با عرضه باشه نذاره پدر مادرش فضولی کنن

مرضشون من بودم یعنی؟

دیگه حتما بودیم دیگه 

الانم همش دنبال من موس موس میکنن ها

جاریمم محل سگ بهشون نمیده

نوش جونشون

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
میتونست با عرضه باشه نذاره پدر مادرش فضولی کنن

یعنی اون حق نداره یبار تو زندگیش اشتباه کنه؟اصن اونجا حق باشما 

شما ک میگی زندگیت خوب الان مشکلی ندارین !

بنظر میاد بازم مشکل دارین چون ک اون کینه شده تو دلتون وگرنه ادم در برابر صد خوبی یه بدی رو میتونه فراموش کنه

به شوهرت چیزی نگی ها  روابطتان را خراب نکن. آقایون حساسن بیخیال. تمام شد رفت گذشته را شخم نز ...

اتفاقا دو تا دونه عکس عزوسیم که رو دیوار اتاق بود رو همین امروز کندم انداختم تو کمد دیواری عصر بیاد میبینه قطعا!

میتونست با عرضه باشه من بهش گفته بودم برام عکس مهمه.

بنظرم تا زمانی که من غصه میخورم اونم باید زجر بی عرضگیشو بکشه😬

یعنی اون حق نداره یبار تو زندگیش اشتباه کنه؟اصن اونجا حق باشما  شما ک میگی زندگیت خوب الان مشک ...

دقیقا صد خوبی میکنه ولی این یکی از دل من پاک نمیشه 

نه هیچ مشکلی نداریم

فقط از روزی میترسم که موقعیت دیگه ای پیش بیاد باز حرف پدر مادرشو گوش بده،همین!

دیگه حتما بودیم دیگه  الانم همش دنبال من موس موس میکنن ها جاریمم محل سگ بهشون نمیده نوش جونش ...

من رابطه مو‌کم‌کردم نهایت ماهی یکی دو بار ببینمشون😕

برابعضیاهنینقدم نکردن هیچی بیخیالی طی کن

اخه من تو فامیل و آشنا از همه سرتر بودم الانم موقعیت اجتماعیم از همه بهتره…چرا من اخه؟احساس میکنم کوچیکم‌کردن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز