2777
2789
عنوان

چرا انقدر بی رحم شدیم؟

204 بازدید | 7 پست

این روزا همش به این فکر میکنم که

چقدر جدیدا خودم رو بیشتر جای آدما میذارم

ناراحتی‌هاشون چطوریه؟

چطوری می‌تونم درکشون کنم؟

چه واکنشی باید نشون بدم؟

بعد به خودم میام و میبینم کاش آدما یکم دل رحم بودن 

یادمه وقتایی که پول بوده تو حسابم و یه نفر میومد فقط یه موضوع رو مطرح میکرد هر نحوی که میتونستم کمکش میکردم الان همون آدما :)

خدا میرسونه خودش روزی رسونه🙂

باید به کتفت بگیری

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله منم همش این فکر ناراحتم میکنه که چرا آدما مداااام دارن از هم دور میشن و نسبت بهم سرد و بی محبت!! 

جای دوری نمیرما، همین اقوام نزدیک نزدیک!!!! 

مثلا 5، 6 سال پیش خیلی روابط بهتر و گرم تر بود😔

بی رحم نشدم هنوز با دیدن اشک کسی بغض میکنم ولی در حقم بی رحم بودن خیلیا

نمیدونم چرا از یه جایی به بعد دیگه آدما به حال هم دیگه اهمیت ندادن بیا ما مثل بقیه نباشیم گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست

بله منم همش این فکر ناراحتم میکنه که چرا آدما مداااام دارن از هم دور میشن و نسبت بهم سرد و بی محبت!! ...

کاش همیشه در نظر بگیرریم ما نمیدونیم هر آدمی توی ذهنش داره با چه چیزایی میجنگه هرروز 

کاش همیشه در نظر بگیرریم ما نمیدونیم هر آدمی توی ذهنش داره با چه چیزایی میجنگه هرروز 

به نظرم همه مشکلات و دغدغه هایی دارن... اما دلیلی برای بی محبتی و سردی روابط نمیشه! 

کما اینکه این مشکلات قدیم ترها هم بوده به شکلی دیگه... اما مانع گرمی و صمیمیت نشده