2777
2789

چه رشته های تاپ و خوبی داره رشته تجربی ک دوست دارید برید ..

دلیل انتخابتون و اگه چیزی راجب رشته میدونید خوبی یا بدیشو بگید لطفا .. 

رشته های پزشکی و پیرا پزشکی..

از اطرافیانتون اگ کسی بوده و چیزی هم شنیدین ممنون میشم توضیح بدین ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی کلی پرسیدی 

تو باید ببینی علاقت چیه 

بعد درموردش تحقیق کنی 

مثلا من به این نتیجه رسیدم پزشکی برام مهم نییس 

چون ادمی نیسم بتونم این همه سال درس بخونم و بی پول باشم ...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب عزیزم بگو خلاصه بگو مثلا اسم‌ رشته دلیل انتخابت و معایبی ک دارع رو بگو لطفااااا

خب اوکی دارو میخونم دلیلمم حذف پزشکی و دندان بود 

پزشکی چرا نرفتم؟ برای اینکه خیلی طولانی و شیفت داره و..... واقعا ادم با علاقه باید بره وگرنه تو مسیرش پیر میشه و برای درامد خوب باید تخصص بگیری این یعنی اگه تمام مراحل رو به خوبی طی کنی تازه ۳۰ و خورده ای سالگی میتونی مطب بزنی 

دندون هم تو اطرافیان خیلی داریم شغلشو دوس ندارم این نظر شخصی خودمه بعد یه مدت هم کمر و گردن درد میگیری و کلا استهلاک کاریش زیاده خیلی 

سوال دیگه داری بپرس

من امسال رتبم خوب میشه ولی دندون نمیارم هدفم دندونه چون بهش علاقه دارم و خودمو یه خانوم دکتر تصور میکردم همیشه البته بدون سختی های پزشکی به دست اوردن پول راحت تره با جون مریض در ارتباط نیست و هزاران چیز دیگه کلا عاشق دندونم

من دندون دوست دارم

علاقه شخصیمه از وقتی یادمه خودمو اینجوری تصور کردم

تو کارای هنری و ظریف هم استعداد دارم پس به نظرم مناسب ترینه

خوبش در حالت کلی اینه که درساش نسبت به اون یکی تاپا سبک تره ولی خب کارای عملی بیشتر داره

درامدش بالاست از اونور وسایلش گرونه ولی خب میتونم به خاطر درامدش به خیلی از ادما و حیوونا کمک کنم و این بخشش واسم لذت بخشه

البته ارتوروز گردن اینا میگیری 

مدت تحصیلشم میپسندم یه سال از پزشکی کمتره

و اینکه تخصص خوندن یا نخوندنش اهمیتی نداره مثل پزشکی نیس که حتما باید تخصص بخونی تا درامد زیاد داشته باشی

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
خب اوکی دارو میخونم دلیلمم حذف پزشکی و دندان بود  پزشکی چرا نرفتم؟ برای اینکه خیلی طولانی و شی ...

ممنونم عزیزدلم برای راهنماییات.. ولی دوستای من ک پزشکن میگن دارو خیلی یکنواخته درسته؟ میگن ما ۳.۵ سال درس میخونیم باقیش توی بیمارستان عملیه ولی دارو همش میخاد بخونی بخونی بخونی..

درسته این؟ من خودم از محیط پر تنش بیمارستان و زخم و خون هررررچیزس بدم میاد و خیلی روحیه ضعیفی برای دیدن بیماری و ادمای نگران و ناراخت و دارو دوس داشتم اما حوصله سختی و درس خوندن مداوم طولانی رو هم ندارم برای دارو .. از سختیای رشته خودت میگی؟

خب اوکی دارو میخونم دلیلمم حذف پزشکی و دندان بود  پزشکی چرا نرفتم؟ برای اینکه خیلی طولانی و شی ...

و اینک دوتا از اقوام دارو میخونن بعد ۳ . ۴ ترم دوباره کنکور ذادن‌برای پزشکی و یکیش رفت پزشکی من باهاش راحت نیستم ک دلیلشو بپرسم ولی خب منم میترسم ک بخام برم دارو بخونم بعد پشیمون بشم بخاطر سختیش اخه من خودمو میشناسم برای همین کنکور هم اذیت شدم ک محدود شدم 

موفق باشی عزیزم♥️ بنظر شما چرا داروسازی نه؟؟؟

فدات شم همچنین♥️

خودم از درساش خوشم نمیاد حس میکنم خیلی قلمبه سلمبن🤣ولی رشته خوبیه از لحاظ مهاجرت فکر کنم راحتترم هست

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری