2777
2789
عنوان

ی سوال خانم ها (منم باید برم )؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 83 پست
ن من دخالت نمیکنم اخه برادرشوهرم میگه تو بیای همه میان هی زنگ میزنه التماس میکنه ک برلت بلیط هواپیما ...

ببین اخرش دختره میگه نقشه عروس بزرگه بوده این کارها

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
ن من دخالت نمیکنم اخه برادرشوهرم میگه تو بیای همه میان هی زنگ میزنه التماس میکنه ک برلت بلیط هواپیما ...

مگه شما چیکارشونی که بری تحقیق؟؟؟ پدر دامادی یا مادرش؟؟؟؟ اینا کار بزرگتره خودشونم برن تحقیق کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر از طرف تو بهم بخوره  برادرشوهره میشه دشمنت 

اگر اوکی کنی دختره رو دختره میشه دشمنت 

در هر صورت خودتو بکش تو حاشیه 

ببین اخرش دختره میگه نقشه عروس بزرگه بوده این کارها

ن من اگر حسود بودن بخدا میرفتم میگفتن ب شوهرم یا پدرشوهرم   من اصلا   نمیخاستم برم گفتم اینجا از شمام مشورت بگیرم  بگم خونریزی دارم نمیشه بیام  دیگه بقیش پای خودشون   

بنظرت بگم ب مادرشوهرم راستشو؟

مگه شما چیکارشونی که بری تحقیق؟؟؟ پدر دامادی یا مادرش؟؟؟؟ اینا کار بزرگتره خودشونم برن تحقیق کنن

مادرشوهزم گفته نمیام  نمیخامش! این میگخ تو بیای  پدرم میاد  تو برو زنونه تحقیق کن بیا بگو عالین  ک پدرم حرف تورو میخونه!   من کلا نمیخام برم  چون این ازدکاج تهش جدایی  پدرشوهرمم ادم صفتی  محال  قبول کنه با این خانواده کصلت کنه

اگر از طرف تو بهم بخوره  برادرشوهره میشه دشمنت  اگر اوکی کنی دختره رو دختره میشه دشمنت&nb ...

من نرمم  برادرشوهر میگه  تو نیومدی ک نیومدن! من برمم  باید همدست اوتا بشم  برای خودم دشمن بتراشم   در صورتی ک واقعا دختره  بدردنخوره!!! از الان گفته  ک لباس و حلقه اینا نخریدا  بیاین اینجا برین بخریم هیچی نیارید   من سلیقم با شماها فرق داره!  مادرشوهرم  خیلی سال قبل رفته بود مکه  چادر نناز اورده برای  عروساش   بنتن داده! این اینو ب دختره گفته بود    زنگ زده بود گفته بود ب ملدرشوهرم   شماها مذهبی کورکورانه اید و خوشم نمیاد من چادر سر نمیکنم و... اینم گفتخ کی بتو داد ک تو نخای؟ 

فحش و فحش کشی شده بود 

شما بگو به من ربطی نداره 

اره همینم گفتم گیر داده  بهم  برادرشوهرم میخاستم راستشوب  شوهرم بگم  اگر بگم میره میگه    برادرشوهرم  میگه از حسادتت گفتی  ب همه  و تو نزاشتی زن بگیرم