2777
2789
عنوان

ی سوال خانم ها (منم باید برم )؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 83 پست
پدرشوهرت حق داره راضی نباشه بابای منم بود راضی نمیشد(الان یورش نبرید سمت من) مخالفا امضاااام👇

فکن هنه خانواده جمعن دختره  گفت بوس بده بوس بده 

اینم گفت بسه بعدا حرف میزنیم  گفت از لبام بوس کن 

ک پدرشوهرم فهمید  همه تو پذیرایی چای میخوردیم  شستشون گذاشت کنار    دختره زنگ زد  برادرشوهرم مارو شست گذاشت کنار   فحش مادر و فحش ناموسی  بلند بلند صداش میومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکن هنه خانواده جمعن دختره  گفت بوس بده بوس بده   اینم گفت بسه بعدا حرف میزنیم   ...

ببخشید برادرشوهرت چقدر بی عقله و خره!

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من بودم میگفتم چشات زشت میبینه حرف نزنی نمیگن لالی با اون قیافه ایکبیریت.. ولی چون برادرشوهرت هیچ مر ...

وقتی کات میکنن  زنگ میزنه مادرشوهرم فحش میده!  مادرشوهرم  نمیحاد بره       بردارشوهرم میگخ تو بیای  بقیه میان  بیا   منم شرایطشو ندارم از ی طرف میگم برم   حالشو بگیرم  از ی طرف میگم دخالت نکنم   من نرم هیچکس نمیره   پدرشوهرم میخاد لره خونه زندگی دختره ببینه!  اونام گول میخان بزنن خونه اجاره کردن ک خاستگاری اونجا باشه   منم میدونم  برادرشوهرم گفته  ک خونه دختره نمیریم   ب کسی نگو   منم بکسی نگفتم حتی شوهرم  ولی   میخام نرم   چون نمیحام توی این گندی ک ب زندگیش میزنه نقصر باشم

چقد حرفای اون برات مهمه حالا شاید بخاد هر روز بگه زیباترینه  همش میخای رقابت کنی و خرص بخوری ...

یاد اون ساحره تو سفید برفی افتادم

هی جلو آینه میگفت چه کسی زیباتره

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
وقتی کات میکنن  زنگ میزنه مادرشوهرم فحش میده!  مادرشوهرم  نمیحاد بره     &n ...

اصلا نرو مادرشوهرتم بگو عزت نفس داشته باشه نره اصلا خونه اجاره نکنن خونشون از طلا باشه وقتی ادب نداره یعنی تومنی نمی ارزه

کلا اصلا نباید برن خواستگاریش این بیاد میره رو مخ کل خونواده

اخه خانم ها گفتن حسادت میکنی  گفتم کامل بگم  بدونن فک نکنن از حسادت میگم    دختره دیپلمم نداره  منشی ی دکتر دندون پزشکی   نمیگم شغل بدی  ولی   راستش اخلاق مخلاق صفره       حقیقت خانوادگی هم صفره  

خیلی ها  تحصیلات ندارن ولی انقد شعور و فهم و سیاست دارن ک نگووو  ربطی ب تحصیلات نداره  ولی این  یبار تو دعوا زنگ زده مادرشوهرم ک لیاقت شما همون عروس  دانشگاهیته  ک رفته دانشگاه همه پسرا  انگشت کردنش  😑  مادرشوهرمم  انقدی ناراحت سده بود  فقط گریه میکرد  گفت شمارشو پاکن منم بلاگش کردم ک ب این زنگ نزنه برینه تو اعصابش

اصلا نرو مادرشوهرتم بگو عزت نفس داشته باشه نره اصلا خونه اجاره نکنن خونشون از طلا باشه وقتی ادب ندار ...

ن خونه دختره داغونه   میخان برای اینکخ پدرشوهرمو گل بزنن ی خونه لاکچری اجاره کنن بگن خونخ دخترس  ک پدزشوهرمو گول بزنن و وقتی عقد کردن   دیگه دختره میاد شمال مهم نیس بقیش

ببخشید برادرشوهرت چقدر بی عقله و خره!

فک میکنخ چون تفاوقت سنیشون بالاس  و دختره سنش پایین تره  خیلی خوبه! من خودم ازین  دخترای بی چاک و دهن بدم میاد  با تینکه ۲۹ سالشه دختره اصلا نباید این مدلی باشه  من خودم  ۳۰ سالمه  بخدا    از ۱۸ سالگی عروس این خانواده ام   میشناسمشون اینجا بی حرمتی جواب ننیده 

ن خونه دختره داغونه   میخان برای اینکخ پدرشوهرمو گل بزنن ی خونه لاکچری اجاره کنن بگن خونخ دخترس ...

پدرشوهرت مگه خونه میخاد بگیره؟؟؟؟ شاید حق ادمای ظاهربین همینه گیر ادم بددهن و بی ادب بیفتن یه عمر ازش عذاب بکشن

پدرشوهرت مگه خونه میخاد بگیره؟؟؟؟ شاید حق ادمای ظاهربین همینه گیر ادم بددهن و بی ادب بیفتن یه عمر از ...

ن احه برادرشوهرم گفته انقدی ک ما  هستیم اونام خیلی ادمای خفن اینایی هستن بری بپرسی و تحقیق کنی همه میگن نامدارن     در صورتی ک دروغ گفته  برادرشوهرم  پدرشوهرم میخاد بره ببینخ اگر حضوری دختره بیشعور نباشه   و خانوادش خوب باشن    بگیرتش! ولی پدر دختره زندان  میخان بگن  رفته مسافرت نیس   دارن دروغ  میگن ب بنده خدا   حقشه بدونه عروسش چطوریه  

اخه خانم ها گفتن حسادت میکنی  گفتم کامل بگم  بدونن فک نکنن از حسادت میگم    دختر ...

واااای

این سلیطه زندگی همه رو میپاشونه

خیلی خیلی ازش فاصله بگیر خیلی زیاد

اصلا به فکر دهن به دهن گذاشتن باهاش نباشید که

اون بیشخصیت برنده میشه

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
خب مشکل از برادر شوهرته ک کل زندگیتو براش تعریف کرده

اره همه چیزمونو   مثلا تو خانواده حرف میزنیم باهم دیگه   این همشو یا ویس میده  یا  مینویسه براش    

دقیقا از جایی فهمیدم ک دختره زنگ زد گفت بقیه حرفاشونو ویس بده بشنوم! با اینکه نا اصلا راجب اون حرف ننیزنیم     چون ندیدیمش و ب چشم دوس دختر میدیدم  ۱ هفتس گیر داده میخادش      نمیدونم چی شده یهویی   

واااای این سلیطه زندگی همه رو میپاشونه خیلی خیلی ازش فاصله بگیر خیلی زیاد اصلا به فکر دهن به د ...

ن من دخالت نمیکنم اخه برادرشوهرم میگه تو بیای همه میان هی زنگ میزنه التماس میکنه ک برلت بلیط هواپیما میگیرم فقط بیا   و لباس و ایناتن با من هزینشو میدم  بیا فقط

بعد من میدونم اونا دارن نقش بازی  میکنن میخان منو همدست کاراشون کنن    بعدا پدرشوهرم بفهمخ ناراحت میشه    من نمیتونن دروغ بگم بهش 

مثلا میخان من برم تحقیق   و بیام بگم خوبن      در صورتی ک همه میدونن داعون دختره