برای مراسمات من برادرشوهرم حتی تهران نیومد! از شمال برای خاستگاری و عقدو اینا! حتی عروسی ک تهران گرفتمم نیومد! خودشم (توی عقد جدا شده )
خیلی ساله ب ی خانم کرد زبان از کرمانشاه اشناس و حالا تصمیم بر ازدواج گرفته فکنم ۱۰ سالی هس باهمن!
حالت همه رو صف کرده ببره کرمانشاه خاستگاری و مراسم! منم باردارم! اینم بگم ک نمیخام بهون رو زیادی بدم چون ازوناعین ک رو بدیم پالون انداخته سوارم شده! ولی از ی طرف چون اون خانم خیلی ادعای زیباییش میشد! میخاستم برم ی تیپ بزنم حالشو بگیرم! ولی گفتم اون گناه داره عروس بزار اون بدرخشه!
ولی دختره خیلی پروعه ب همه چی کار داره فکن از اونحا زنگ میزنه ک از برادرشوهرم میپرسه ک من انتقالیم جور شد یا ن! با مثلا رفتم دکتر یا ن! ن برای اینکه نگرانم باشه ها! ن ! برادرشوعرم همه چیزث توضیح میده بهش تمام وکمال! اونم فضوله! خیلیم بی تربیت مثلا جلو همه تصویری حرف میزنن باهم خ فای زشت میزنه ولی ما اصلا اونجوری نیستیم! یکبار خانمه جدا شده ۱۹ سالشه! خیلی قرتی و حتی پدزشوهرم شرط کرده ب برادرشوهزم اینجور نباید بگرده! ولی بنظرتون صلاح من برم؟ اصلا بریم خاستگاری چی تضمین میکنه پدروهرم قبول کنه ؟ کاملا همه ناراضین!