2777
2789
عنوان

ی سوال خانم ها (منم باید برم )؟

1495 بازدید | 83 پست

برای مراسمات من  برادرشوهرم حتی تهران نیومد! از شمال  برای خاستگاری و عقدو اینا! حتی عروسی ک تهران گرفتمم نیومد!      خودشم (توی عقد جدا شده )

خیلی ساله ب ی خانم کرد  زبان از  کرمانشاه اشناس  و حالا تصمیم بر ازدواج گرفته  فکنم  ۱۰ سالی هس باهمن! 

حالت همه رو صف کرده ببره کرمانشاه خاستگاری و مراسم!   منم باردارم!  اینم بگم ک نمیخام  بهون رو زیادی بدم چون ازوناعین ک  رو   بدیم پالون انداخته  سوارم شده!  ولی از ی  طرف چون اون خانم خیلی ادعای زیباییش میشد! میخاستم برم ی تیپ بزنم حالشو بگیرم!  ولی  گفتم اون گناه داره عروس بزار  اون بدرخشه!  

ولی  دختره خیلی پروعه ب همه چی کار داره فکن  از اونحا زنگ میزنه ک   از برادرشوهرم میپرسه ک من انتقالیم جور شد یا ن! با مثلا رفتم دکتر یا ن!   ن برای اینکه نگرانم باشه ها! ن ! برادرشوعرم همه چیزث توضیح میده بهش تمام و‌کمال!   اونم فضوله! خیلیم بی تربیت  مثلا جلو همه تصویری حرف میزنن  باهم خ فای زشت میزنه     ولی ما اصلا اونجوری نیستیم!   یکبار خانمه جدا شده  ۱۹ سالشه!   خیلی قرتی  و حتی پدزشوهرم شرط کرده  ب برادرشوهزم اینجور نباید بگرده!    ولی   بنظرتون صلاح من برم؟   اصلا بریم خاستگاری چی تضمین میکنه پدروهرم قبول کنه ؟  کاملا همه ناراضین! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دکتر گفته بهتر سفر نرم. اصلا خودتو قاطی ماجرا نکن. تو بارداری، حاشیه درست می کنه برات. برادرشوهرتم انتخابش و کرده،  تلاش بیهوده ای منصرفش کنن. تا می تونی خودتو از ماجرا دور کن و از الان شدید رسمی بشو. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
وای جمع کنین خودتونو  به شما چه اصلا تصویری صحبت میکنن  از ۹ سالگی باهم بودن اخه باعقل ج ...

عزیزم ازوم باش😂  درست نخوندی! من نوشتم  جلوی ما تصویری حرف میزنن ک پدرش بدش میاد  و حرفای زشت میزنه از فصد ک ما بفهمیم بی تربیت!     و اینم  گفتم ک ۹ سال باهمن