2777
2789
عنوان

بچه ها یدونه هااااسکی پیدا کردم.انگاری خیلی گشنشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 107 پست
خاک تو سرم🤣 اسی جان اصلا ..‌ چی پیش خودت فکر کردی گفتی این هاسکیه ؟  الان می خورتت

بخدا تو اینترنتم زدم شکلش شبیه هاسکیا هست از بالا اینجوریع

خب شاید به قول دوستمون نژاااد دار نیست😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو پشت بوم خونمون

کی حالا جرئت داره بره بیارتش پایین🥲

نگاه کن اسی جان من تا جایی فهمیدم هاستینگ نیست ، ولی اون بدبخت رو چرا بردی روی مشت بوم ؟ گرما زده بشه حتما میمیره

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
رو پشت بوم خونمون

اسی جان تنها راه همینه ، برو ببین واق واق می کنه یا زوزه می کشه 

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
چیه پس؟نمیدونم .والا شکلش شبیه هاسکی هست وقتی میشینه ار رو برو شبیه همین هاسکیا بود که تو اینترنت دی ...

صدا شو گوش کن 

والا به هاسکی میخوره 

تمیز بشوریش فک کنم یه هاسکی اصیل دربیاد از توش

صدا شو گوش کن  والا به هاسکی میخوره  تمیز بشوریش فک کنم یه هاسکی اصیل دربیاد از توش

واق واق نمیکنه یه صدای زوزه طور داره  ولی خیلی ارومه اونقد که حس میکنی جیک جیک میکنه😂ولی واق واق نمیکنه اصلا

چشماشششش 🙂💗 

خیلییی خوشکل و‌مظلومه🥲💗🚶🏿‍♀ 

اگه میخوای نگهش داری باید تا اخر نگه داری چون بهت عادت میکنه و اگه یهو بذاریش بیرون گناه داره و اذیت میشه  

اگه شرایط نگه داریشو نداری همین امروز ببرش مرکز نگهداری حیوانات بی سرپرست🚶🏿‍♀💔

چون وابسته میشه🙂

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
نگوووو یعنی ممکنه بیماری چیزی داشته باشع؟؟😭 هزینه این واکسنا و چیزا زیاده خیلی؟؟؟

اره ممکنه صاحبش اهمیت نداده باشه واکسن نزده باشه ن خیلی زیاد نیست

:)                             
واق واق نمیکنه یه صدای زوزه طور داره  ولی خیلی ارومه اونقد که حس میکنی جیک جیک میکنه😂ولی واق و ...

اگه زوزه می کشه پس حتما هاسکی یا مالاموته که نوعی هاسکی است ، پس من از عکس خوب نفهمیدم ، شرمنده