2821
2789
عنوان

وزن پا در بارداری

141 بازدید | 14 پست

بچها من الان هفته ٢٩ هستم تا الان اصلا از ظاهرم معلوم نبود که باردارم و علایمی نداشتم اما یک هفته میشه که حس میکنم پام ورم داره و کفشم واسم تنگ شده انگار 

فشارم هم همیشه پایین بوده و ١١ هستش

مشکل از چیه؟ 

کار خاصی باید بکنم؟

اون معجزه بزرگ بالاخره اتفاق افتاد🥰🥰خدایا شکرت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکترت بگو

حتما وزنت رفته بالا

منم انگشترم از دستم بیرون نمیومد

مجبور شدم برم بشکونم تا در بیاد

اصولا فشار بالا باعث ورم میشه

شما که فشارت خوبه پس نگران نباش

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

نمک نخور ,ترشی اینام همینطور،سعی کن پیاده روی آهسته داشته باشی اگه دکترت منع نکرده

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
به دکترت بگو حتما وزنت رفته بالا منم انگشترم از دستم بیرون نمیومد مجبور شدم برم بشکونم تا در بیاد ...

ای یابا

آره چاق که شدم ١٠ کیلو از اول بارداری

اما من قبلاً ١٠٧ کیلو هم بودم که خودم رو لاغر کردم و رسوندم به ٧٨ اما انقد پام بزرگ نشده بود تو چاقیم

نمک نخور ,ترشی اینام همینطور،سعی کن پیاده روی آهسته داشته باشی اگه دکترت منع نکرده

نمک اصلا نخورم؟ 

حتی تو غذا نریزم؟

بعضیاورم میکنن تومصرف نمک مراقب باش یه نرمش هایی هست مخصوص ورم پاتوبارداری انجامش بده یکم ورم روهمه دارن ولی اگه زیاده به دکترت بگو

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ای یابا آره چاق که شدم ١٠ کیلو از اول بارداری اما من قبلاً ١٠٧ کیلو هم بودم که خودم رو لاغر کردم و ...

عزیزم برو دکترت در اسرع وقت

ولی اینو بدون به قول قدیمی ها تو بارداری آدم استخون میترکونه‌

یعنی سایزش بزرگ میشه

من قبل بارداریم شماره پام ۳۶/۵ بود

بعد زایمان شماره پام شد ۳۸

الان ۱۲ ساله زایمان کردم

دستامم بزرگتر شد

در صورتیکه چاق هم نشدم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نمک اصلا نخورم؟  حتی تو غذا نریزم؟

تو غذا بریز ولی رو سفره نذار.یا مثلا خیارشور اینا نخور

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
عزیزم برو دکترت در اسرع وقت ولی اینو بدون به قول قدیمی ها تو بارداری آدم استخون میترکونه‌ یعنی سای ...

واقعاً؟ بعدش هم خوب نشدین؟؟

عزیزم برو دکترت در اسرع وقت ولی اینو بدون به قول قدیمی ها تو بارداری آدم استخون میترکونه‌ یعنی سای ...

از چند ماهگی استخون ترکوندین؟ اخراش یا از اول؟

از چند ماهگی استخون ترکوندین؟ اخراش یا از اول؟

عزیزم این تعبیره میگن استخون میترکونه

یعنی کلا بارداری باعث افزایش سایز میشه

نه اینکه استخون بترکه واقعا

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز