2777
2789
عنوان

کسی با کار حسابداری اشنایی داره؟

578 بازدید | 35 پست

قبلش میخواسم برم اژانس هواپبمایی ک نشد حالا تو فکر اینم چجوریه کارش و اینک سخته؟استرس داره؟چیکار باید بکنیم دقیقا؟و حقوقش چجوریه اگ کسی با این کار اشنایی داره لطفا توضیخ بده مرسی

من شوهرم حسابداره حس میکنم کار خاصی انجام نمیدن دیگه اینو بذی اینو بخریه البته خودمم رشتم حسابداریه

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رشته خودم حقوق بود ولی حسابداری برام خیلی قشنگ تر بود

الان شما کارتون حسابداریه؟منم خیلی دوسش دارم باحاله یجورایی ولی اطلاعات کاملی ازش ندارم و ی چن بار گفتم بهم گفتن تو. ک ریاضیت خوب نیس واس چی میری و اینک خیلی ب ریاضی ربط داره؟

الان شما کارتون حسابداریه؟منم خیلی دوسش دارم باحاله یجورایی ولی اطلاعات کاملی ازش ندارم و ی چن بار گ ...

ب ریاضی خیلی ربط نداره یعنی کلا ربط نداره کاری سراغ داری منم ببر

الان شما کارتون حسابداریه؟منم خیلی دوسش دارم باحاله یجورایی ولی اطلاعات کاملی ازش ندارم و ی چن بار گ ...

ببین اصلا ربطی به ریاضی نداره قابل فهمه حتی واسه کسی مثل من که حقوق خوندم و ۷ سال با اعداد سرو کار نداشتم

من شوهرم حسابداره حس میکنم کار خاصی انجام نمیدن دیگه اینو بذی اینو بخریه البته خودمم رشتم حسابداریه

اخه بعضیا میگن خیلی سخته خیلی حوصله میخواد و ریاضیت باید حتما خوب باشه و اینک من ریاضیم قوی نیس در اون حد ک اینک ببخشید من میتونم حقوق شوهرتون رو بپرسم؟

ب ریاضی خیلی ربط نداره یعنی کلا ربط نداره کاری سراغ داری منم ببر

من خودم میخوام برم حسابداری یاد بگیرم بعدش برم حسابداری وگرنه فروشتدگی میخاسم برم ک خانوادم اوکی نیسن شما چجوری کاری میخوای

منم دوس دارم برم سرکار استقلال مالی داشته باشم از کجاشروع کنم مشکلم اینه اعتماد بنفس ندارم میترسم برم خنگ بازی در بیارم البته حسابداریم ک میخونن نمره هام عاین

من خودم میخوام برم حسابداری یاد بگیرم بعدش برم حسابداری وگرنه فروشتدگی میخاسم برم ک خانوادم اوکی نیس ...

من شوهر خودم حسابداره اولای ازدواج میخاستم برم نزاشت الان میگه از خدامه بری بفهمی چقد کار بیرون سخته البته ته ذلش راضی نیست .

حس میکنم بخاطر محیط کاره 

منم دوس دارم برم سرکار استقلال مالی داشته باشم از کجاشروع کنم مشکلم اینه اعتماد بنفس ندارم میترسم بر ...

وای منممم دقبیقا از بس ک زدن تو سرمون اعتماد ب نفس نداریم من همش فک میکنم خیلی ب درد نخورم و هیچکاریو نمیتونم انجام بدم ولی بعضی موقعا ک میبینم خیلی بیشتز از رفیقام حالیمه

وای منممم دقبیقا از بس ک زدن تو سرمون اعتماد ب نفس نداریم من همش فک میکنم خیلی ب درد نخورم و هیچکاری ...

من شوهرم ازم سولای حسابداری میپرسه همه رو جواب میدم میگه تو از این دخترای دفترم بیشتر حالیته بعد.شوهرم ی سوتیای میده میگم این چطور مدیر کردن من ب اون شرکته شک میکنم