2777
2789
عنوان

همش تقصیرهمسرم بود

386 بازدید | 30 پست

سلام خانومابلیط گرفتیم دوشنبه میریم دبی دوتابچه کوچیک دارم ۷ماهه و۳سال.شوهرم گفت ۳ساله رونبریم گرمه اذیت میشه اونجاهم اینکه ماهم اذیت میشیم وهیچی ازتفریح نمیفهمیم منم بسختی قبول کردم الان پشیمون شدم نمیدونم چیکارکنم دارم دیونه میشم وهمش گریه میکنم هرچی ب دوشنبه نزدیک میشه احساس خفگی میکنم نمیدونم چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری .نمیشه کاری کنی ببریدش

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

برررین دوتایی

کلی خوش بگذرون

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

چرا خب

راست میگه همسرت

بچه که چیزی از تفربح متوجه نمیشه همش کلافه میشه

باز کوجیکه رو میتونی بغل کنی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
چرا خب راست میگه همسرت بچه که چیزی از تفربح متوجه نمیشه همش کلافه میشه باز کوجیکه رو میتونی بغل ک ...

شوهرمم حرفش اینه ولی من اشتباه کردم.شوهرم خودش خیلی میره باراول منومیبره اگه نرم دیگه تاآخرعمرش بادوستاش میره