2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی کنید

60 بازدید | 10 پست

با نامزدم زیاد اوکی نیستم چند روزی میشه نه بهم زنگ میزنه نه پیام میده الان بنظرتون گوشیمو خاموش کنم بهتره؟ که ببینم واقعا دوسم داره سراغمو میگیره یا نه ولی میترسم خاموش کنم و دوریم براش بشه عادت چیکار کنم توروخدا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روشا قدیمی شده و هیچ نتیجه مثبتی نداره جانم.فقط سعی کن با حرف زدن مشکلتون حل کنی.

حل نمیشه بخدا هر روز دارم باهاش حرف میزنم ولی دریغ از ذره ای تغییر هر روز بدتر از دیروزه

شما هم مثل خودش رفتار کنین عزیزم،اجازه ندید نقطه ضعفتون وهمین اول راه بدونه

مثل خودش باشین و به هیچ عنوان موضع نگیرین

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online
 حل نمیشه بخدا هر روز دارم باهاش حرف میزنم ولی دریغ از ذره ای تغییر هر روز بدتر از دیروزه

خب برید پیش مشاور اگه درست نمیشه ادامه دادن مسیر دو نفرتون‌ کاملا به ضررتونه.ماهیو هر وقت از آب بگیری تازه ست جای اینکه دنبال این باشی ببینی دوستت داره یا نه کمی خودت خودتو دوست داشته باش

مرسی ازتون چشم

ااین خانم مشاوره

بهت گفت چیکار کنی

اصلا نیاز نیست هرروز تو زنگ بزنی

نزن ببین کی میزنم

وقتی زد هم اولین بار بدو بدو جواب نده

حتی صبر کن قطع شه بعد بگیرش

با روی خوش سلام من و بگو خوبی خوش میگذره ببخشید داشتم فلان درسو گوشمیدادم تا قطع کنم بیام طول کشید

بذار بدونه بیکار نشستی منتظر

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟