2777
2789

من هفته دیگه کنکورمه.کلا از خرداد تا الان توی فکر این بودم که تابستون یه جایی حداقل بتونم برم سرکار اما هیج جا پیدا نکردم تا اینکه یه اگهی دیوار دیدم .فروشنده لباس بچه گونه ساعت۱۰صبح تا۱ ظهر ماهی ۱۵۰۰.

اگر رفت و امدا رو حداقل مقدار هم حساب کنم ۴۰۰تومنی میشه . که اخرش ۱۱۰۰میمونه . حس میکنم واقعا مقدار کمیه . 

بعد اینکه یه چیزی به ذهنم رسیده اینکه وسایل شمع سازی بخرم و پیج بزنم و شمع درست کنم بفروشم. اما اینم حدود ۲ تومن حداقل سرمایه میخواد که من الان صفره صفرم . هیچ کار دیگه هم واقعا نیست. نمیدونم اینقدر میگن ادمینی خوبه پس از کجا پیدا میشه که ادمین پیجی ادم بشه . 

هر طور باشه در کل میخوام تابستون تکلیفم مشخص بشه یه جایی کاری داشته باشم که پاییز برم دانشگاه لنگ نمونم.چون واقعا همه چی گرونه و خانوادم. نهایت ماهی ۱۵۰۰تا۲تومن بتونن بهم بدن که برای مخارج زندگی دانشجویی و خوابگاه اصلا کفاف نمیده. کلا هدفم دانشگاه شهر دیگست . میشه راهنمایی کنید لطفا 

غیر اینا اینکه دوره اموزش فوریت پزشکی یعنی همین تزریفات و اینا شهرمون اموزش میدن حدود۱ تومن هزینشه .اگر جور کنم برم اموزش ببینم بنظرتون درمونگاهی جایی کار گیرم میاد؟

رشته که بخوام برم دانشگاه دیگه در بدترین حالت پرستاریه . چون دیگه با توجه به ازمونایی که الان میزنم در حد متوسطم و کلا نمیتونم رشته ای که چند سال ارزوش رو داشتم برم 🥺. 

نمیدونم چطور بگم.ولی راهنمایی میخوام.

لطفا کسی از دانشجو خوابگاهیه بگه حدودی هزینه هاش چقدره . 

کلا در این مورد هم غیر از سوالای بالا تجربه دارید بگید ممنون میشم 

من همیشه به عشق پزشکی درس خوندم.اما نشد واقعا و الان هم دیگه شرایط بیشتر پشت کنکور موندن رو اصلاااا ندارم .مجبورم امسال حتما دیگه برم دانشگاه و سال بعد یا چند سال دیگه باز بخونم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نمی ارزه

ادمینی هم دوره داره اینجوری نیست که من بیام بهت بگم بیا روی پیجم کار کن وقتی دوره ندیدی که نمیشه کاری کرد

من خودم دوره ادمینی رو دیدم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اگه خرج رفتو امدت نبود خوب بودا ولی 400 فقط خرج رفتو امدته!!! 

چی میمونه برات 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بنظرم نمی ارزه ادمینی هم دوره داره اینجوری نیست که من بیام بهت بگم بیا روی پیجم کار کن وقتی دوره ند ...

اخه فکر میکنم این دوره ها الیکین چون نظرات خوبی در موردشون نمیدن😂😓

اخه فکر میکنم این دوره ها الیکین چون نظرات خوبی در موردشون نمیدن😂😓

بنظرم هر چیزی که مربوط به فضای مجازی باشه الکی نیست

دنیا داره بر اساسش میچرخه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸