من هفته دیگه کنکورمه.کلا از خرداد تا الان توی فکر این بودم که تابستون یه جایی حداقل بتونم برم سرکار اما هیج جا پیدا نکردم تا اینکه یه اگهی دیوار دیدم .فروشنده لباس بچه گونه ساعت۱۰صبح تا۱ ظهر ماهی ۱۵۰۰.
اگر رفت و امدا رو حداقل مقدار هم حساب کنم ۴۰۰تومنی میشه . که اخرش ۱۱۰۰میمونه . حس میکنم واقعا مقدار کمیه .
بعد اینکه یه چیزی به ذهنم رسیده اینکه وسایل شمع سازی بخرم و پیج بزنم و شمع درست کنم بفروشم. اما اینم حدود ۲ تومن حداقل سرمایه میخواد که من الان صفره صفرم . هیچ کار دیگه هم واقعا نیست. نمیدونم اینقدر میگن ادمینی خوبه پس از کجا پیدا میشه که ادمین پیجی ادم بشه .
هر طور باشه در کل میخوام تابستون تکلیفم مشخص بشه یه جایی کاری داشته باشم که پاییز برم دانشگاه لنگ نمونم.چون واقعا همه چی گرونه و خانوادم. نهایت ماهی ۱۵۰۰تا۲تومن بتونن بهم بدن که برای مخارج زندگی دانشجویی و خوابگاه اصلا کفاف نمیده. کلا هدفم دانشگاه شهر دیگست . میشه راهنمایی کنید لطفا
غیر اینا اینکه دوره اموزش فوریت پزشکی یعنی همین تزریفات و اینا شهرمون اموزش میدن حدود۱ تومن هزینشه .اگر جور کنم برم اموزش ببینم بنظرتون درمونگاهی جایی کار گیرم میاد؟
رشته که بخوام برم دانشگاه دیگه در بدترین حالت پرستاریه . چون دیگه با توجه به ازمونایی که الان میزنم در حد متوسطم و کلا نمیتونم رشته ای که چند سال ارزوش رو داشتم برم 🥺.
نمیدونم چطور بگم.ولی راهنمایی میخوام.
لطفا کسی از دانشجو خوابگاهیه بگه حدودی هزینه هاش چقدره .
کلا در این مورد هم غیر از سوالای بالا تجربه دارید بگید ممنون میشم