خواهر شوهرم جلو ما تاپ و شلوارک میپوشه کلیم خودشو الکی ب طرز چرتی لوس میکنه من خیلی دیکه دارم تحمل میکنم خودشم طلاق گرفته انگار داداششو جا شوهرش میزاره یجورایی همش شوخی میکنه باهاش کلی چیزای دیگه خدایی من چیکار کنم؟
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم زیاد حالب نیس براش ولی من خجالت میکشم پیشش بگم که از کار خواهرت خوشم نمیاد. بگمم میگه طلاق گرفته روحیه نداره فلان بهمان ب من چه روحیه نداره خب من دوس ندارم رون پاچه بیرون میزاره
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
دیدگاهت عوض کن توروخدا همین دیگه مونده به رابطه خواهر برادری به چشم بد نگاه کنیم داریم به کجاها ما میریم.اون خواهر برادر عمریه باهم بزرگ شدن الان شما هستین که دیدگاهتون بسته بد هست
دیدگاهت عوض کن توروخدا همین دیگه مونده به رابطه خواهر برادری به چشم بد نگاه کنیم داریم به کجاها ما م ...
من خودم تحصیل کردم خواهرم امروزیم ولی دیگه رفتاراش حد و رد کردن کم مونده بریم پششون زندگی کنیم بخاطرش مسافرت نرفتم عید هی میگه بریم فلان جا هرچی میخرم میپرسه همین تا دیروز طلاق نگرفته بود ادم حساب نمیکرد منو داداششو الان چون کسی جز داداشش کاراشو انحام نمیده عزیز شده داداشش. بخاطرش شوهرم تا یک ساعت بعد خونه اومدنمون از بیرون میمونه خونشون کارایی کهواقعا چرتن مثلا بیا میزم چسب خورده پاکش کن امثال این کارا