2777
2789
عنوان

بگین ک فقط من اینجوری نیستم

496 بازدید | 41 پست

خواهر شوهرم جلو ما تاپ و شلوارک میپوشه کلیم خودشو الکی ب طرز چرتی لوس میکنه من خیلی دیکه دارم تحمل میکنم خودشم طلاق گرفته انگار داداششو جا شوهرش میزاره یجورایی همش شوخی میکنه باهاش کلی چیزای دیگه خدایی من چیکار کنم؟

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار  مگه همسرت مشکل اخلاقی داره که نگرانی

نه اصلا ولی خب من خوشم نمیاد اخه جالبش اینجاس همین شوهر خودم نمیزاشت جلو داداشم شلوار سفید بپوشم خانم شلوارک میپوشه میشینه کل پاهاش بیرون‌میزنه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
زیادی حساسی

شوهرم زیاد حالب نیس براش ولی من خجالت میکشم پیشش بگم که از کار خواهرت خوشم نمیاد. بگمم میگه طلاق گرفته روحیه نداره فلان بهمان ب من چه روحیه نداره خب من دوس ندارم رون پاچه بیرون میزاره

نه اصلا ولی خب من خوشم نمیاد اخه جالبش اینجاس همین شوهر خودم نمیزاشت جلو داداشم شلوار سفید بپوش ...

بپوشه 

واقعا درکتون نمیکنم 

یعنی شماها اگر یک سفر خارجی مثلا دبی برید که خودتون رو احتمالا از حرص دق میدید دور از جون 

شما هم بیخود مسایل قبلی رو قاطی نکن 

اگر عادت داشتی و میپوشیدی به وقتش با همسرت صحبت می‌کردی که بهانه الکی نگیره

دیدگاهت عوض کن توروخدا همین دیگه مونده به رابطه خواهر برادری به چشم بد نگاه کنیم داریم به کجاها ما میریم.اون خواهر برادر عمریه باهم بزرگ شدن الان شما هستین که دیدگاهتون بسته بد هست

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

اینجور حساسیتی یا از عدم اعتماد به همسرت ریشه گرفته یا اعتماد بنفس پایین خودت...سعی کن ریشه شو پیدا کنی تا آرامش داشته باشی🌺

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
دیدگاهت عوض کن توروخدا همین دیگه مونده به رابطه خواهر برادری به چشم بد نگاه کنیم داریم به کجاها ما م ...

من خودم تحصیل کردم خواهرم امروزیم ولی دیگه رفتاراش حد و رد کردن کم مونده بریم پششون زندگی کنیم بخاطرش مسافرت نرفتم عید هی میگه بریم فلان جا هرچی میخرم میپرسه همین تا دیروز طلاق نگرفته بود ادم حساب نمیکرد منو داداششو الان چون کسی جز داداشش کاراشو انحام نمیده عزیز شده داداشش. بخاطرش شوهرم تا یک ساعت بعد خونه اومدنمون از بیرون میمونه خونشون کارایی که‌واقعا چرتن مثلا بیا میزم‌ چسب خورده پاکش کن امثال این کارا

بپوشه  واقعا درکتون نمیکنم  یعنی شماها اگر یک سفر خارجی مثلا دبی برید که خودتون رو احتما ...

همسرم راضی نیس ب این کاراش خوده باباش هربار تیکه میندازه بهش. گفتم تو نظرات کارای چرتشو