2777
2789
عنوان

اشباع شدن پزشکی

192 بازدید | 9 پست

دوستان به نظرشما با افزایش ظرفیت دانشگاها و دانش آموزایی ک برای تحصیل پزشکی رفتن روسیه و چین و بلاروس و....امکان اشباع شدن پزشکی تا چند سال اینده وجود داره؟!

نه

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشکی هرگز و هرگز اشباع نمیشه اینو مطمئن باش

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اره  همون اتفاقی که واسه رشته های دیگه افتاد واقعا پزشکی دیگه مثل قبل نیست...

راستش منم دیدگاهم همین بود..یا لاقل بعد چند سال پرستیژی ک الان داره رو  دیگه نداره

نظر من اینه که نه چون همیشه به پزشک نیاز هست و اینکه اصلا ربطی نداره که دانش آموزا تجربی و بیشتر وردارن چون چه کم چه زیاد اون یه تعداد معین برا پزشکی پذیرش خواهد شد

ببین انسان ها همیشه مریض میشن ، میریما یه مطب دکتر وقت میده برا یع سال بعد ، این یعنی پزشکی هنوز خیلییییی جا داره اشباع بشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍