2777
2789

خودم میگم اول  رفتیم عروسی اخرای عروسی بود خونه عروس و خونه پدر داماد دوتا در باهم فاصله. داشتن 

عروسی تموم شد دختر منم انگار رفته بود خونه داماد 

ما اومدیم سوار شدیم  تو ماشین 

چند نفرم اومدن ما برسونیم از فامیلا 

۳ تا کوچه پایین تر یهو شوهرم گفت پس نازی کو 

یه لحظه انگار کلا فراموشش کرده بودیم

وای برگشتیم دیدیم دخترم طفلک نشسته خونه مادر  عروس منتظره 

🥴🥴🥴🥴

چقدر بد بود واقعا 

دخترم ۶ سالش بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه شوهرت یادش افتاد 😐بابا تو مادری دخترت باید بالش زیر سرت باشه بیشتر حواستو جمع کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یا خدا 

مگه داریم مگه میشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

فامیل ما بچه اشو جا گذاشتن در زدن 

میخواستن سوار ماشین شندفهمیده بودن 

گفتن امیرحسام جا مونده😁 بعد بچهه از سرویس بهداشتی درمد

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم