2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه برادرم تا۲سال ونیم یه کلمه هم حرف نزد بعد یدفعه شروع کرد واضح و کامل حرف زدن🥰🥰

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هر دو بچه هام ۴سالگی،اولی که با ایما و اشاره و صداهای نامفهوم صحبت میکرد،دومی هم همه چی رو میگفت گان،گان😂😂

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️

هر بچه ای اطرافم میبینم جدیدا

هیچی نمیگن

انگار سن حرف زدن بالا رفته

ولی باهاش کار کن

مثلا صدای حیوانات

عکس گربه نشونش بده و صداشو دربیار

و همینطور زیاد کن کم کم تعدادحیوونا رو

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

بچه من تا یه سالو و خورده ای هیچی نمیگفت فک کنم شاید فقط میگفت دده یا بابا ...یادمه مامان رو یه سالو چند ماهه یهویی گفت منم از خوشحالی جیغ زدم و بغلش کردم بچه طفلک ترسید ...تا سه سالگی هم حرف نمیزد بزور ماما بابا دده میگفت اما یهویی تو سه سالو چهار ماهه کم کم زبون باز کرد اما الان که چهار سالو نیمشه حریف زبونش نمیشم یه زبون درازی مث خودمه

من یه فامیل نزدیکمون تا دو سالگی هیچی نمی گفت دو سال و نیم اینا کلمه هایی مثه آب بابا نان رو می‌گفت ...

خدا خیرت بده بهم آرامش دادی، بچه من یکسال و تقریبا سه ماهه ست. هیچی نمیگه، فقط جیغ میزنه