2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32758 بازدید | 574 پست
عزیزم تورو خدا اگه رفتی واسه خونه دار شدنم و شفای مامانمو ابجیام و پدرم دعا کن انشاالله  خدا حا ...

عزیزم انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده ولی من معلوم نیست دیگه کی برم سر مزار ایشون 

خودتون متوسل بشین ایشالا که صداتونو میشنون و کمکتون میکنن  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
فدات بشم عزیزم همیشه حسم به شما خیلی خوبه حس میکنم عزیزی پیش خدا همیشه خوب بمون

شما خیلی به من لطف دارینننن    

هروقت پیامای شمارو میبینم انگار که یه روحیه و انرژی مثبت فراااااوون بهم میرسه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هرکدوم از دوستان که این پیام رو دیدند دعا کنند برای یه خانمی که بچه اش بیماری پروانه ای داشت، م ...

واای چقدر ناراحت شدم این بیماری خیلی وحشتناکه انشالله خدا شفاش بده و به پدر و مادرشم صبر بده    

عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم انشالله سال اینده همین موقع یه بچه ی سالم و زیبا تو بغلت باشه    

حتما باید بریم سر مزار 

نه عزیزم از راه دورم بهشون متوسل بشین و درحد توانتون صلوات یا هر چیز دیگه ای نذرشون کنین انشالله که هرچی میخواین و به صلاحتونه رو به دست میارین  

شما خیلی به من لطف دارینننن       هروقت پیامای شمارو میبینم انگار که یه روحیه و ان ...

فدات بشم عزیزم الان بازم برای یکی از بچه ها که مشکل داره زیارت عاشورا خوندم از شما و بقیه بچه ها هم اسم بردم خوبی از خودته عزیزم منم همین حسو به شما دارم و انرژی میگیرم ازت قربونت برم😘😘😘🌺🌺🌺🌺

فدات بشم عزیزم الان بازم برای یکی از بچه ها که مشکل داره زیارت عاشورا خوندم از شما و بقیه بچه ها هم ...

چه دل مهربونی دارین که برای مشکلات دیگران دعا میکنین انشالله صدبرابر بهتر از دعاهای خوبتون برگرده به زندگیتون    

چه دل مهربونی دارین که برای مشکلات دیگران دعا میکنین انشالله صدبرابر بهتر از دعاهای خوبتون برگرده به ...

فدات بشم عزیزم کارخداست میخواد بهمون نشون بده که حواسش بهمون هست و مهربونی رو هم زیاد میکنه مثل شما که ما رو با شهید بزرگوار اشناکردی خداوند خواسته از طریق شما به همه ی ما عنایت کنه و هم مهربونی رو بیشترکنه😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام و صدسلام به خوشگل خانمهای باسیاست و اقتصاد دان😘عید همگی مبارک طاعات و عباداتتون قبول❤

خانمهایی عزیزی که برای بچه های گلشون زیپاد نصب نکردن میتونن برای بچه های ۵سال تا ۱۸سالشون نصب کنن❤

حساب دیجیتال کودک و نوجوان هست💝

زیپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هستش💕

زیپاد رو از بازار یا مایکت دانلود کنید نصبش کاملاااا رایگان کارت بانکیشم رایگان میاد درب منزل براتون 💕

وقتی افتتاح حسابتون تکمیل شد به هر بچه ای ۵۰هزارتومان هدیه افتتاح حساب میده❤

دوبرابر میانگین حسابشونم بهشون وام تعلق میگیره❤

کد معرف پسرمو میزارم هرکس تمایل داشت بزنه😘

کدمعرف:34235019

34235019

عزیزم من ۵ سال پیش به شهید مغفوری توسل کردم حاجت گرفتم اون زمان .با تاپیکت باعث شدی بیادشون باشم . ...

ببخشید اینکه گفتید اگه با شهدا اشنا میشیم دعوت خودشون هست اینو از کجا متوجه شدید

ببخشید اینکه گفتید اگه با شهدا اشنا میشیم دعوت خودشون هست اینو از کجا متوجه شدید

انسان دو نوع رزق داره مادی و معنوی .بعضی اتفاق های معنوی رزق هستن مثل آشنایی با شهدا و الگو قرار دادن سبک و شیوه زندگیشون 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

انسان دو نوع رزق داره مادی و معنوی .بعضی اتفاق های معنوی رزق هستن مثل آشنایی با شهدا و الگو ...

خدا خیرتون بده 

میشه درخواستمو قبول کنی خواهر من خیلی دوست دارم دوست شهداییی داشته باشم ..... عاشق اینم کرامات شهدا رو ببینم بخونم باهاشون ارتباط برقرار کنم