2777
2789
عنوان

میخوام امشبو یادم بمونه

477 بازدید | 13 پست

می دونم تا صبح بشه کلی درد می کشم

شب سختی پیش رو دارم

ای کاش زود صبح بشه

از خونه ی همسایه صدای یه آهنگ غمگین ترمی میاد

دقیق متوجه نمیشم آهنگ چی میگه 

ولی خیلی با سوز گداز می خونه

دلم می خواد گریه کنم ولی گریه ام نمیاد

از خیلی وقت پیش منتطر یه همچین شبی بودم... ولی چرا فکر می کنم اتفاق غیر منتظره ای افتاده نمی دونم!

هیچ وقت همچین حسی نداشتم

دنیا دیگه می خواد چیا به من نشون بده نمی دونم

تو الان خوشحالی... تو داری می خندی...  داره قند تو دلت آب میشه... اونم همینطور

ولی ای کاش از دل منم خبر داشتی

هر چی سعی می منم نمی تونم برات آرزوی خوشبختی بکنم... می دونم زیاد منطقی رفتار نمی کنم... ولی....

این حق من نبود... نباید این طوری می شد

منو برگردون به روزایی که هنوز تو رو نمی‌شناختم  و تو اون روزا رهام کنه

سعی می کنم هیچ وقت سر راهم قرار نگیری....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیا خدا میبیند و کاری نمی‌کند ؟ اگر این همه ناله رو پیش هر کسی میکردیم دلش به رحم میومد ولی خدا .... ...

خدا بدی ها رو ازما انسان ها دور میکنه اما اون بدی از نظر ما بد نیس اما خدا میدونه که برای ما بده وقتی یه مدت بگذره میگیم خدایا شکرت که منو ارون رابطه نجات دادی الان ناراحته غمگینه حق داره ولی بعدها متوجه میشه خدا به خیر و صلاحش این در و بست تا یه در بهتر براش باز شه تا به اونجایی که واقعا لیاقتش و داده برسه و اون آدمی که لیاقتش و داره سر راهش قرار بگیره

اون مال قبلناست... خب متاهلی که هیچ عشقی بینشون نیست به چه دردی میخوره؟

چرا جدا نمیشی؟

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
جدا بشم که چی بشه؟ بعد جدایی هم زندگی خوبی در انتظارم نیست اینطوری حداقل یسری چیزا رو دارم

شب عروسیم یادم نمیره

ی نفر بهم درخواست داده بود تو اینستا

دایرکتم داده بود که توروخدا واسه اخرین بار بذار باهات حرف بزنم دیگه کاری باهات ندارم

جالب این بود من با دوس پسرم ازدواج کرده بودم نمیدونم کی بود اون پیامو بهم داده بود

الان یاد اون افتادم

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
جدا بشم که چی بشه؟ بعد جدایی هم زندگی خوبی در انتظارم نیست اینطوری حداقل یسری چیزا رو دارم

کدوم همونی ک رفت خارج؟ با شوهرت آشتی کردی بعده اون قضیع؟

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی