2777
2789

دوستان ازتون خواهش میکنم بیاین راهنماییم کنین خیلی ذهنم درگیره

سرکاربه شوخی گفتم آقای مهدوی شماخیلی بین ماها فرق میذارین مثلا به خانم امیری مرخصی زیادمیدین یااوندفعه ک خانم فلانی ضعف کرده بود رفتین براش غذا گرفتین حالامن چند بار از فشار کار زیادحالم بدشده بود نگفتین نیم ساعت زودتر برو خونه

بچه هااینارو باحالت شوخی میگفتم ویکی ازاین همکارام خانم موسوی ک مدیرهواشو داشت الان چن روزی ازکاراستعفا دادع مدیرمون برگشت گفت ببین مااینجا هممون خواهربرادریم اگه هوای خانم موسوی هم داشتم منظوری نبود اگه این حرفا رو خانمم بشنوه ناراحت میشه!!!

ومن حیرت کردم ازحرفش!!اصلا من منظور همین رابطه کاری بود نه چیز دیگه ایی ولی مدیرمون اینطوری گفت خیلی حالم بده بنظرتون چرا همچین برداشتی کرده؟من حرفم بود یااون؟خیلی حالم بدع دوس ندارم دیگه برم سرکار 

من داشتم میگفتم هوای همه رو داشته باش ب هممون مرخصی یکسان بده یاتوجه کن ولی اون اینطوری گفت خیلی ناراحتم 

نظرتون خیلی برام مهمه بگین توروخدا

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

اصلا درست نبوده حرفات ، بهتر بود اگه اعتراضی داری با لحن جدی میگفتی و مستقیما

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها تو ذهن شون از حرف طرف مقابل  میان داستان درست میکنن و کلی تحلیل و بررسی میکنن 

اهمیت نده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اصلا درست نبوده حرفات ، بهتر بود اگه اعتراضی داری با لحن جدی میگفتی و مستقیما

چرا؟میخواستم باحالت شوخی حرفای جدیمو بگم

بعضی ها تو ذهن شون از حرف طرف مقابل  میان داستان درست میکنن و کلی تحلیل و بررسی میکنن  اه ...

عزیزم خواهش میکنم بیشتر باهام حرف بزن!حرف من بد بوده بخدا من منظور بدنداشتم اینکه گفت خواهر برادریم مگه من چیز دیگه ایی گفتم یاچشم بد دارم بهش؟

چرا؟میخواستم باحالت شوخی حرفای جدیمو بگم

اشتباه کردی ،، چون جلوی جمع بوده مخصوصا ، ادمای اونجا ناخوداگاه فکردن مدیرتون از روی قصد به همکارای خانم مرخصی و ..‌ داده.

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
اشتباه کردی ،، چون جلوی جمع بوده مخصوصا ، ادمای اونجا ناخوداگاه فکردن مدیرتون از روی قصد به همکارای ...

نه حتی مثلاجلوی خانم امیری گفتم اقای مهدوی ببین ب خانم امیری دو روز مرخصی دادی ولی من اگه بخوام نمیدی

اشتباه کردی ،، چون جلوی جمع بوده مخصوصا ، ادمای اونجا ناخوداگاه فکردن مدیرتون از روی قصد به همکارای ...

پس یعنی منم میخواستم بگم ک بمنم منظور بد داشته باش بهم مرخصی بده؟یعنی من ادم بی حیاییم؟ک بهم گفت اینجاهمه خواهر برادریم!اصلانمیتونم هضم کنم حرفشو

عزیزم خواهش میکنم بیشتر باهام حرف بزن!حرف من بد بوده بخدا من منظور بدنداشتم اینکه گفت خواهر برادریم ...

مثلا دیدی به یکی تبریک قبولی داشنگاه رو میگی 

بعد میاد پشت سرت حرف درمیاره که اره از حسودیش با لحن آروم  تبریک گفت !! میاد کلی قصه درست می‌کنه. 

البته کاربر فرفری هم راست میگن 

چون سمت دهن پر کنی داره و این تفکر هست که شاید به یک زنی نخ داده باشه (یا یک زن بخواد بهش نزدیک بشه ) ، از همین الان داره مراقبت می‌کنه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

مثلا دیدی به یکی تبریک قبولی داشنگاه رو میگی  بعد میاد پشت سرت حرف درمیاره که اره از حسودیش با ...

آها پس حرف من بد نبوده اون خواسته سیاست خودشو داشته باشع؟!میترسم باخودش فکر کنه لابد من دوس دارم اون بهم توجه غیرکاری کنه یاآدم بی حیاییم!خیلی ناراحتم چون برداشتش بدبود

پس یعنی منم میخواستم بگم ک بمنم منظور بد داشته باش بهم مرخصی بده؟یعنی من ادم بی حیاییم؟ک بهم گفت این ...

ببین من از نیت پاک تو مطمعنم ، ولی اشتباه بیانش کردی چون ممکنه خانم همکارت فکنه از رو حسادت گفتی ، حتی صاحبکارت شاید تصور کرده از حسادته ک اینطوری گفتی 

بهتر بود وقتی مرخصی میخواستی بهش میگفتی اگ میگفت نمیده بعد میگفتی پس چرا بقیه کارمندا حق مرخصی دارن ولی من نه . (در خفا)

گول ظاهر مجازیو نخور ک همه میگن قضاوت نکنیم و ...

مطمعن باش تو دنیای واقعی پشت هر حرفی قضاوتت میکنن این حرفتم تو از روی سادگی گفتی ولی بد برداشت میشده 

ببین من از نیت پاک تو مطمعنم ، ولی اشتباه بیانش کردی چون ممکنه خانم همکارت فکنه از رو حسادت گفتی ، ح ...

😔😔کاش نمیگفتم ولی اصلای درصدم فکرنمیکردم همچین برداشتی کنه