2777
2789

امروز سر یه چیزی دعوامون شد یعنی از صبح دنبال بهانه بود برا دعوا و دیگه سر یه موضوعی حرفمون شد  شاید ۷۰درصد تقصیر من بود چون کش دادم موضوع رو داشتیم میرفتیم یه جا گوشت اینا گرفته بودیم ساعت ۳ونیم رسیدیم دیدیم جا نیس هیچ جا برگشتیم من رفتم طبقه پایین اون طبقه بالا بود پسرم اومد قسم داد یه چیزی بگم نگو بابام میگفت میری نم دهن باباش 

حالا که بچت گفت نگو خب دیگه نمیگفتی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکه شوهرتون کاملا وجهه خودشو خراب کرده پیش بچه اتون که منکر نمیشم

ولی خواهشا بچه هاتون رو خبرچین بارنیارید 

این ها همسران آینده میشن که ازشون ناله میکنن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

تو جلو پسرت بگو ریدم دهن باباش بعد بگو ببره بزاره کف دست شوهرت

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
بابات در قید حیات؟

اره انقدم خوبی درحقومون کرده ۱۵سال ازدواج کردیم تا حالا یه بی احترامی ازش ندیدیم شوهرم بی مسئولیت ولی بابام همه کار برا منو بچه هام میکنه اصلا بی مسئولیتی شوهرم به چشم نمی اومد

کاش به پسرت میگفتی کارش زشته ولی خب دهن شوهرتو سرویس کن بعدن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
از اینکه شوهرتون کاملا وجهه خودشو خراب کرده پیش بچه اتون که منکر نمیشم ولی خواهشا بچه هاتون رو خبرچ ...

عزیزم خبرچین بار نیاوردم چون اولین بار بود این حرفو میشنید اومد گفت

نگفتم ولی خودخوری میکنم

کار خوبی کردی. دیگه بهش فکر نکن. مهم آرامش بچه هات هست 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
کاش به پسرت میگفتی کارش زشته ولی خب دهن شوهرتو سرویس کن بعدن

ازش متنفرم خیلی لجن خیلی تحقیر شدم سر اینکه هیچوقت موقع نیاز نبود حتی فامیلاش مسخره میکردن ولی این بابام بود همیشه جای خالیشو برام پر کرده نمیتونم تحمل کنم این کارشو به روش بیارم هم پسرمو میزنه نمیتونم بگم پس ولی دارم عذاب میکشم

توام ی بار وسط دعوا بگو می رینم دهن بابات.. تاحالش جابیاد

😔😔😔😔من اصلا دهنم نمی‌چرخد این حرف کثیفو بگم از صبح چندبار گفت پیش خودم توهین کرد منم گفتم این حرفا لایق بابا ومامانته