2777
2789
عنوان

اگه یه دختر

409 بازدید | 21 پست

اگه یه دختر تو مهمونی ب محض اینکه شما میاید فورا پاشه بره و دیگه هم نیاد تا وقتی میخواد بامامان و باباش بره خونشون و اصلا باهات صحبتم نکنه و امروزم اومده باشه مراسم ختم عموت و تو هم همونجا نری پیشش یعنی نری پیشش و سلامشو نکنی ایا کار بدیه؟

اینم بگم ک من صد بار موقع فوت داییشون رفتم حتی امروزم رفتم سر قبر داییش

ولی مادر جان میگه کار بدی کردی و باید میرفتی پیشش ولی خب اون شب بد جور دلم شکست واسه این کارش 

تعداد رای : 53
نظرسنجی
کار بدی کردی
4
7%
کار بدی نکردی
17
32%
خودت میدونی
8
15%
حقش بود منم جاتو بودم همین کارو میکردم
24
45%

چرا تو بری سلام بدی.ول کن بابا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ثابت کرده هرکی خودش قهر میکنه خودشم به غلط کردن میافته

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

هیچ کس نمیدونه شما چیکار کردی که اون شب اون کلا نیومد سمتت! 

الان شاید همون دختر صبح همون شب اینجا تاپیک زده 

فلانی یه کاری کرده امشب قراره ببینمش چیکار کنم؟

بقیه گفتن ک : اصلا محل نده پاشو برو بیرون کلا و .. 🤣🤣

خلاصه اینا رو شوخی کردم

در کل اگر اون نمیاد سمتت تو ام نرو 

دل شکستن و شکوندن و .. نداره 

به هر دلیلی با هم اوکی نیستید 

ولی مهربون باشید بهتره 😁

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864