2777
2789
عنوان

چقد بعضیا پررو هستن و پرتوقع

410 بازدید | 25 پست

ی دوست خانوادگی داریم امروز دخترش بهم گفت بیا ماشینتو بردار با هم بریم مسافرت تبریز شب خونه زن عموی بابات بخابیم😐 گفتم ما خودمونم رومون نمیشه شب خونه شون بمونیم تو رو نمیشناسه اصن گفت زنعموت ی بار منو دید باهام روبوسی کرد پس آدم خوبیه چند شب بریم خونه اونا بخابیم😐 با خودشم نمیگه مگه میشه خونه غریبه خوابید اونم مرد غریبه هست اصلا شوهر من بهم ماشین میده برم مسافرت اونم ۲ تا زن جوون؟

بقیشو الان میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پر توقعن بخدا پارسال من رفتم سرکار مامانش اومد بهم گفت چرا میری سرکار دیگه نیستی مارو ببری تفریح حوصلمون سرمیره توخونه😐

بگی کسی نباشه ی چیزی ۳ تا ماشین تو خونه دارن  واسه هر بچه که مجرده یکی خریدن اون دخترش که متاهله هم ماشین جدا داره همه هم بیکارن تو خونه

بعضیا وقیح و زبون درازن  به درستی یا زشتی حرف یا کاراشون فکر نمیکنن همیشه طلبکارن. به اینا میگن آدمای سمی. من که هرکی اینطور باشه حذفش میکنم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

هر جا میریم اینا باشن مسئول رفت و آمدشونیم جایی هم ببینیمشون باید بریم برسونیم

خودشون کلی مسافرت رفتن یکبار نگفتن شما نمیاید بریم ولی ما بریم باید اونا رو ببریم

ندار باشن کلی سرمایه دارن بازم چشمشون دنبال دیگرانه میگه خوشبحال شما اینو دارید اونو دارید چشمشونو رو مال خودشون بستن

بعضیا وقیح و زبون درازن  به درستی یا زشتی حرف یا کاراشون فکر نمیکنن همیشه طلبکارن. به اینا میگن ...

خیلی پررو هستن ۲ شب پیش اومده بودن خونه من خواهرمم اینجا بود بعد خواهرم کار داشت شوهرش اومد دنبالش بره گفت اگه میری بیا برسونیمت گفت نه هنوز زوده برم تو نرو واستا شب با هم بریم پیاده😐 بگو شوهرت بره. خواهرم گفت کار دارم باید زود برم  گفت پس من چطوری برم خونه

خیلی پررو هستن ۲ شب پیش اومده بودن خونه من خواهرمم اینجا بود بعد خواهرم کار داشت شوهرش اومد دنبالش ب ...

هرچی بیشتر به اینطور آدما اهمیت بدی پررو تر میشن. اصلا نباید بهشون تعارف کرد بیا برسونیمت. باید کم کم یاد بگیرن توقعی نداشته باشن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹