2777
2789

سلام عزیزمدمن الان پستتو دیدم، وکیل باعث میشه کارا زودتر راه بیفته، اما اگه أشنایی داشته باشید که لتونید از سوال بپرسید میتونه کمکتون بکنه، بذار یه شماره برات بذارم نوشته بود مشاوره حقوقی رایگان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزمدمن الان پستتو دیدم، وکیل باعث میشه کارا زودتر راه بیفته، اما اگه أشنایی داشته باشید که لت ...

سلام. مامان شما چیکار کرد؟ تونست خونه رو تمدید کنه؟ الان کجا زندگی میکنه؟

سلام. مامان شما چیکار کرد؟ تونست خونه رو تمدید کنه؟ الان کجا زندگی میکنه؟

سلام عزیزم نه بخدا هیچ کاری نکرده، صاحب خونه تا اخر مرداد بهش فرصت داده تا یه خونه پیدا کنه بایه خیر حرف زدیم ولی متاسفانه گفت نمیتونم کاری کنم چون قبل از شما برای یک نفر دیگه جمع کردم💔،خدارو قسم میدم این ماه محرم همه مستاجرا بتونن نجات پیدا کنن، تورو خداشماهم دعا کنید، هم برای مادر من، هم همه زنهای بی سرپرست که اینطور گرفتارن

سلام عزیزم نه بخدا هیچ کاری نکرده، صاحب خونه تا اخر مرداد بهش فرصت داده تا یه خونه پیدا کنه بایه خیر ...

مامانت الان دنبال خونه رفته؟ چه موردی با چه مبلغ رهن و اجاره ای تونسته ببینه؟

مامانت الان دنبال خونه رفته؟ چه موردی با چه مبلغ رهن و اجاره ای تونسته ببینه؟

هر جا رفته گفتن اصلا بااین پول نیست مگه حداقل کمه کم پنجاه داشته باشی، حتی کرمانشاهم اومد بنگاه رفت اما واقعا نیست هیچی، واقعا بیست تومان کمه، هیچ صاحب خونه ای دلش به رحم نمیاد حقم دارن خونه شونه، واقعا نمیدونیم چکار کنیم، داداشم فقط تونسته یه وام ده تومانی ثبت نام کنه که معلوم نیست کی در بیاد 

هر جا رفته گفتن اصلا بااین پول نیست مگه حداقل کمه کم پنجاه داشته باشی، حتی کرمانشاهم اومد بنگاه رفت ...

به مادرت بگو هرچقدر که خودش داره من ۳۰ تومن میذارم روش. بگرده خونه پیدا کنه من میدم 

راستی خواهر زداتون چی شد؟ کارش به کجا رسید؟ بخدا مدام تو فکرش هستم دیشب دم هیات براش دعا خوندم  ان شالله که خدا ب حرمت ماه محرم راه نجاتو نشونش بده، خیلی بده گیر ظالم بیفتی من خودم دل خوشی از شوهرو خانواده شوهر ندارم خیلییییییییییی اذیتم کردن،همین الان یاد حرکتای شوهرم افتاد اشکم درومد ، اما راهی هم ندارم، چون پشتوانه ای ندارم، برم باید پا ب پای مامانم زجر بکشم و سربار اونا بشم، اما توروخدا شما نذارید زجر بکشه، چون اگه بچه دار بشه بدجور گیر میفته

راستی خواهر زداتون چی شد؟ کارش به کجا رسید؟ بخدا مدام تو فکرش هستم دیشب دم هیات براش دعا خوندم   ...

خواهر زاده م گیر ظالم افتاده. پسره نه خونه رهن میکنه، نه میخواد زندگی کنه، نه میره طلاق بده. جدا از هم زندگی میکنند ۹ ماهه. خودمون خونه رهن کردیم واسه خواهر زاده م. پسره بلاتکلیف ولش کرده ، دروغکی رفته یه خونه رهن کرده توی یه جای خیلی افتضاح. میگه من خونه دارم زنم نمیاد زندگی کنه. در حالیکه دروغ میگه. میخواد زجر بده و طلاق هم نده. ادم های ظالمی هستن

عزیزم اینطور که نمیشه، سی تومان پول کمی نیست که شما زحمتشو بکشی، 

نه شما به مادرت بگو ، ...اگه پیدا بشه که واقعا عالیه. چون من هرچی توی دیوار نگاه کردم کمتر از صد تومن خونه نیست. شما بگو بگرده پیدا کنه من سی تومن میذارم روی پولش

خواهر زاده م گیر ظالم افتاده. پسره نه خونه رهن میکنه، نه میخواد زندگی کنه، نه میره طلاق بده. جدا از ...

خدا لعنتشون کنه خدا شمارو برای خواهر زادت حفظ کنه که هواشو دارید، منم خیلی از دست خانواده شوهرم و همینطور خود شوهرم دلم شکسته، درک میکنم بلاتکلیفی خواهر زادتونو، بهدجان همون مادرم که تمام دنیامه همین الان با نوحه امام حسین برای خواهر زادت دعا کردم خدا خودش کمکش کنه چون درکش میکنم، منم بلاتکلیفی کشیدم