2777
2789

خوشبحالتون که مادرتون دوستون داره 

عشق پدر هم مهمه اما پدر اکثر اوقات سرکارع و نیس اون مادر که همیشه پیشته 

از بچگی بس که تحقیر شدم از لحاظ قیافه مسخره شدم از خودم متنفر بودم 

خیلی بین منو خواهرام فرق میذاشت نمیدونم شاید به خاطر این بود که من از بقیه زشت ترم 

خدامیگه پدرو مادر بدترین هم باشند فرزند باید با محبت باهاشون رفتار کنه 

ولی خدایا چقدر غرورم خورد شه مگه من آدم نیستم 

چرا من تو دلم مونده که مادرم یه بار بغلم کنه به خدا عقده محبت ازش دارم عقده اینو دارم که یه بار ازش بشنوم دختر عزیزم 

ولی همیشه دلم سوخته کاراشو انجام میدم در صورتی که خواهرمو صدا میزنه نگاشم نمیکنه 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

تومنی یامن توام 

جمله آخرت یه لحظه حس کردم از زبون منه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
تومنی یامن توام  جمله آخرت یه لحظه حس کردم از زبون منه

شاید تو بتونی منو درک کنی که چقد سختی میکشم💔

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو بتونی منو درک کنی که چقد سختی میکشم💔

میدونم ، اینکه همیشه احترام بزاری همیشه بفکر باشی ولی محبتشون برا یکی دیگه باشه خیلی زوره 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

منم همینطور استارتر

ولی دوساله دارم رو خودم کار میکنم

خیلی بهتر شدم

اینقدری با خودم کلنجار رفتم که دیگه چندشم میشه بهم دست بزنه

برای عید قربان رفتم دیدنش موقع روبوسی واقعا هیچ حسی بهش نداشتم اولش خودمم وحشت کروم از این حسم ولی خوشحالم که دیگه دوسش ندارم

منم همینطور استارتر ولی دوساله دارم رو خودم کار میکنم خیلی بهتر شدم اینقدری با خودم کلنجار رفتم ک ...

من چیکار کنم منی که مجردم و پیششم 

عید برا همه خواهرام لباس گرفت به غیراز من که نگرفتم 

حالا کفشم پاره شده بود بعداز دوسال عصری رفتم خونه خواهر بزرگترم که باهم بریم کفش بگیرم 

قبل رفتنم همش اخمش توهم بود و حرف میزد 

حالام زنگ زده میگه  امروز که ظرف شستی زدی سینکو دغون کردی 

قهوه جوشتو گذاشتی رو کابینت سوخته 

در صورتی که من هیچکدوم اینکارا رو نکردم همینطور داشت حرف میزد بهم منم گوشیو قطع کردم 

خیلی دلم گرفته از خدا میخوام کع تا فردا نکشم 💔

من چیکار کنم منی که مجردم و پیششم  عید برا همه خواهرام لباس گرفت به غیراز من که نگرفتم  ...

دقیقا می‌دونم چی میگی

منم چ شبهایی که تا صبح گریه کردم از دستش و از خدا مرگم راخواستم 25سال تو خونه اش عذابم داد الانم که ازدواج کردم بازم دست از سرم برنمیداره

ولی قوی باش درست را بخون و خودت را نجات بده

ببین یعنی اینجوری برات بگم مامان من از پیشرفت منم  ناراحت میشه مثلا ما خونه مون را عوض کردیم قهر کرد و هیچ کادو هم نیاورد ماشین عوض کنیم ناراحت میشه و متلک میندازه مسافرت بریم بدش میاد شوهرم بهم محبت کنه مسخره میکنه و هزارتا کار دیگه

دقیقا می‌دونم چی میگی منم چ شبهایی که تا صبح گریه کردم از دستش و از خدا مرگم راخواستم 25سال تو خونه ...

من نمیدونم چرا اینطوریه واقعا....احساس میکنم یه سری عقده درونی دارن که روشون نمیشه همه جا خالی کنن میان رو زندگی شما خالی میکنن

امیدبذر هویت ماست💚🌱