2777
2789
عنوان

کسی جای من باشه میفهمه چی میگم

126 بازدید | 15 پست

مادرم 

دوسالهشه بچم   درس میخونم  ۲۲ سالمه 

انصراف دادم سه سال پیس و شروع کردم به کنکور که باردارشدن و تا امسال نتونستم بجاش رفتم کلاس زبان و مدرک زبانمو گرفتم

امسال با وجود غرغرهای خانوادها الخصوص پدرم که باورش اینه بچه بزرگ کردن بزرگترین ثوابه

و غرغرهای شوهر که خسته کردی خودتو و فلان شدی چلان شدی بازم  خوندم 

روزی دو ساعت تا ۶ ساعت بعضی وقتا هیچی 

هفته دیگه کنکوره 

بخدا نا ندارم 

به خونه برس به بچه برس به حرفای مردم برس به شوهر برس از طرفیم از اینکه آرزوم به گور بره میترسم 

نگید خب تو متاهلی  بخدا که درسته ربط داره ولی من خیلی دیدم با دوتا بچه بهترین قبول شدن و حتی ساعت مطالعشون از یه دختر مجرد که تنها دغدغش فقط کنکوره بیشتره

ای خدا میشه اول همه اونایی که واقعا زحمت کشیدن برا امسال کمک کنی موفق بشن  بعد یه نگاه به من کنی 

من فقط دلم میخواد بعدا روم یشه به بچم بگم نهایت  تلاشمو کردم ولی نشد تا اینکه نشستمو کاری نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا تاپیک قبولی بزنی خودم بیا برات کل بکشم😍😍😍دمت گرم عزیزممممم

کم نیاریاااااا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مدرک زبانتون چیه

موقع بارداری شروع کردم کلاس زبان رفتن الان دیپلم زبانمو از کانون زبان دارم ولی خب باید لیسانس دانشگاهی داشته باشی 

منم گفتم بتونم کنکور زبان بدم فرهنگیان بیارم

من خنگ شدم دیگه واقعا نمیکشم بچمم خیلی اذیت میکنه

۴۸ ساعت استراحت کن باز مجدد بخون

کنکور مگه هفته بعد نیست؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
موقع بارداری شروع کردم کلاس زبان رفتن الان دیپلم زبانمو از کانون زبان دارم ولی خب باید لیسانس دانشگا ...

درسته درهرصورت زبانتون و ادامه بدین اگرم دانشگاه نشد بهرحال ادامه میدین زبان رو و میتونین کار کنین بعدش بازم کنکور بدین

Go big meri
درسته درهرصورت زبانتون و ادامه بدین اگرم دانشگاه نشد بهرحال ادامه میدین زبان رو و میتونین کار کنین ب ...

آره میشه اما شرایط فرهنگیان تا ۲۴ ساله بیشتر نیست که اونم استانه و من شهرستان

تازه اگه قبول شم باید دعا کنم بشه برم 

نشدم باید شهر خودم آزاد یا پیام نور برم چون ملی مربوط به زبان نداره 

یا شاید کامپیوتر