2777
2789

میدونم اوضاع ایران الان چطوره ولی باز هم دلم نمیاد از خانواده دل بکنم 

دوباره اونجا ودلتنگی هاش و تنهایی من 

اومدم ایران سر بزنم الان که میخوام بلیط بگیرم برگردم خیلی دلم تنگه 

منو بچم بعد هشت ماه اومدیم ایران همسرم توی همون کشور هستن چون کار داشتن

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

بخاطر بچت برو

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمونی اینجا که چی بشه ؟؟؟

کل زندگی همینه یه چیزایی میدی در قبالش یه چیزایی به دست میاری

اره دلتنگ اینا میشی ولی خب اونجا پیشرفت راحتتره 

مزد زحماتتو میبینی 

مث اینجا نیست که هر چقدر بدویی باز عقبی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بنظر من شرایط زندگی هر کسی فرق داره .اولویت های هرکسی متفاوته .ادم مختار افریده شده چطور و کجا زندگی کنه..فداکاری زیاد چ برای همسر و چ فرزند اشتباهه.این خودخواهی نیست بلکه خوددوستی هست..خانم آلا میشه درخواست منو تایید کنید یه راهنمایی میخواستم از شما🙏